GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν πηγαίνω ποτέ για ποτό ή για καφέ γιατί δεν έχω χρόνο»

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Θωμαής Απέργη τής αφήνουν ελεύθερη μόνο μία ημέρα την εβδομάδα, την οποία επιλέγει να περνάει με τ...


Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Θωμαής Απέργη τής αφήνουν ελεύθερη μόνο μία ημέρα την εβδομάδα, την οποία επιλέγει να περνάει με τους δικούς ανθρώπους.
«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως διανύω μια περίοδο που νιώθω πολύ καλά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο στα προσωπικά μου, καθώς είναι ένα θέμα που αφορά πάντα σε δύο…» δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα».
Όπως ανέφερε, από έναν σύντροφο ζητά «επικοινωνία, ασφάλεια, προσοχή και μακροπρόθεσμα αγάπη πέρα από κάθε όριο». Όσο για το αν την φλερτάρουν οι άνδρες, απαντά: «Όχι, γιατί δεν με βρίσκουν! (γέλια) Δεν πηγαίνω ποτέ για ποτό ή για καφέ γιατί δεν έχω χρόνο. Το μαγαζί, τα live και η εκπομπή μου στο MAD TV με τίτλο “Nu schoοl – Old school” μού αφήνουν μόνο μία Δευτέρα ελεύθερη για μένα και τους ανθρώπους μου».
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Δε σε εχει γαμησει άντρας φαίνεται. Ολο με τις αδερφες του MAD περιμένεις να δεις χαρά στα σκέλια σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση