GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νετανιάχου: Η μνήμη του θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά του έθνους

Η μνήμη του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών, θα μείνει "για πάντα (χαραγμ...


Η μνήμη του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών, θα μείνει "για πάντα (χαραγμένη) στην καρδιά του έθνους", δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
"Το κράτος του Ισραήλ υποκλίνεται μπροστά στην απώλεια του πρώην πρωθυπουργού Αριέλ Σαρόν", προσθέτει ο Νετανιάχου σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Σαρόν, στην οποία εκφράζει επίσης τη "βαθειά του οδύνη".
"Ήταν πρωτίστως και κυρίως ένας θαρραλέος πολεμιστής και ένας σπουδαίος στρατιωτικός ηγέτης, ένας από τους πιο σπουδαίους των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων", υπογραμμίζει ο Νετανιάχου στην ανακοίνωσή του.
"Και όταν άφησε τον στρατό, συνέχισε να εργάζεται για το Ισραήλ, έχοντας έναν ρόλο σε πολλές ισραηλινές κυβερνήσεις και βεβαίως ως ο 11ος πρωθυπουργός του Ισραήλ", καταλήγει στην ανακοίνωσή του.
Παράλληλα ο υπουργός Άμυνας Μοσέ Γιααλόν, ο οποίος ήταν αντίθετος στην αποχώρηση από την Λωρίδα της Γάζας για την οποία είχε δώσει εντολή ο Σαρόν το 2005, απέτισε και αυτός φόρο τιμής στην "εμπειρία και τις ηγετικές ικανότητες" του Σαρόν, "παρά τις διαφορές απόψεων" που είχαν μεταξύ τους.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Σκατά και πίσσα στον τάφο του δολοφόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρρέουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και διαλύονται. Το εκλογικό σώμα βλέπει τα σκάνδαλα, την εγκληματικότητα στα ύψη, τα εξοπλιστικά, το χάος στην υγεία και στο νοσοκομεία, τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, και το κυριότερο τους πολλούς φόρους στα ακίνητα και στρέφεται προς Σύριζα, Ανεξάρτητους Έλληνες, την Χ.Α, το ΚΚΕ, τη Κοινωνία και αλλού. Η οργή είναι μεγάλη. Η ΝΔ οδεύει σε μονοψήφια νούμερα και το ΠΑΣΟΚ ολοταχώς κάτω από 3%... Πρέπει να γκρεμιστεί το σάπιο πολιτικο-οικονομικό καθεστώς από το 1981 και μετά για να δημιουργηθεί κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Μας κατέστρεψαν, θα τους τελειώσουμε πολιτικά στις κάλπες του Μαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση