GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλη παραίτηση από την παράταξη του Τομπούλογλου

Δεν πρόλαβε να «στεγνώσει το μελάνι» από το δημοσίευμα του epoli.gr «Ποια στελέχη εγκαταλείπουν την Παράταξη του Χάρη Τομπούλογλου;» και ...

Δεν πρόλαβε να «στεγνώσει το μελάνι» από το δημοσίευμα του epoli.gr «Ποια στελέχη εγκαταλείπουν την Παράταξη του Χάρη Τομπούλογλου;» και συγκεκριμένα: «Καλά πληροφορημένες πηγές του epoli.gr προαναγγέλλουν, εξάλλου, πως σύντομα τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα στελέχη της Παράταξης του Χάρη Τομπούλογλου...» κι άλλη μία αποχώρηση ήρθε να προστεθεί.
Ο λόγος για τον κ. Σταύρο Σκαρπαθιώτη, πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Νέας Φιλαδέλφειας και υποψήφιο με την Παράταξη του Χάρη Τομπούλογλου «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», ο οποίος σε επιστολή που δημοσιεύουν οι «Ορίζοντες» αναφέρει:
«Με την παρούσα επιστολή μου σας δηλώνω δημόσια την απόφασή μου να αποχωρήσω από την παράταξη και ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές με την Παράταξη "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ". Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.
Με τιμή,
Σταύρος Σκαρπαθιώτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση