GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μην κάνουμε θέμα το χαιρετισμό Ανελκά»

Δεν πρέπει να γίνεται και τόσο μεγάλο θέμα η περιβόητη χειρονομία του Ανελκά, σύμφωνα με τον επιθετικό της Έβερτον, Λουκάκου. Μάλισ...


Δεν πρέπει να γίνεται και τόσο μεγάλο θέμα η περιβόητη χειρονομία του Ανελκά, σύμφωνα με τον επιθετικό της Έβερτον, Λουκάκου.
Μάλιστα, ο Βέλγος επιθετικός προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Γάλλο φορ, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη χειρονομία δεν έχει τίποτα το ένοχο και ο συνάδελφός του «αντέγραψε» έναν διάσημο κωμικό.
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, Ντιεντονέ Εμπαλά, φέρεται να έχει καθιερώσει εκείνος την επίμαχη χειρονομία για να εκφράσει τα αντι-εβραϊκά του αισθήματα και έχει ήδη καταδικαστεί επτά φορές για αντισημιτικές πράξεις.
Ο Ρομελού Λουκάκου, σε δηλώσεις του, που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον, και οι οποίες «κατέβηκαν» λίγο αργότερα, υποστήριξε:
«Ο Ανελκά ήταν το είδωλό μου από παιδί και εξακολουθεί να είναι μέχρι σήμερα. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να τιμωρηθεί για τη χειρονομία, αφού αντέγραψε απλά έναν Γάλλο κωμικό. Δεν έχουμε να κάνουμε με μια σπουδαία υπόθεση. Ελπίζω να μην τιμωρηθεί, επειδή είναι ένας παίκτης που οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν στο γήπεδο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση