GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Θεσσαλονίκη ο Χούσεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ντάνι Χούσεν. Ο Ολλανδός φορ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κ...

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ντάνι Χούσεν.

Ο Ολλανδός φορ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει με τη μορφή δανεισμού από τον Άγιαξ μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη συμφωνία αναμένεται να συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς από τον ολλανδικό σύλλογο, που θα φτάσει και τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα για τη μεταγραφή αυτή. «Ο Ντάνι είναι ο επιθετικός, με τις αρετές που χρειαζόμαστε. Έχω επιλογές στην επίθεση, ο Σαλπιγγίδης όμως είναι μεγάλος σε ηλικία και χρειαζόμαστε επιλογές για το βαρύ πρόγραμμα», ανέφερε, ενώ ερωτηθείς αν ο 23χρονος άσος θα παίζει βασικός, απάντησε: «Δεν πήραμε τον Χούσεν για το τίποτα, αλλά πρέπει να μας δείξει τις δυνατότητές του στο γήπεδο. Αλλά για να έχει στον Άγιαξ 15 παιχνίδια, σίγουρα μπορεί να το κάνει και στον ΠΑΟΚ το ίδιο».

Στο μεταξύ, πληροφορίες ανέφεραν πως στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε πρόταση από την Τουρκία για τον Στέφανο Αθανασιάδη. Λέγεται πως τα χρήματα που πρόσφερε ομάδα από τη γειτονική χώρα ήταν περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.

Από τη διοίκηση της ΠΑΕ διαψεύστηκε κάτι τέτοιο, ενώ και ο ίδιος ο «Κλάους» δεν φαινόταν να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση