GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαροί πωλούσαν ναρκωτικά ο ένας στον άλλο

Πέρασαν από την Πρέβεζα στη Λευκάδα για να αγοράσουν ναρκωτικά τρεις νεαροί φίλοι, αλλά λίγο πριν επιστρέψουν στην πόλη απ” ό...

Πέρασαν από την Πρέβεζα στη Λευκάδα για να αγοράσουν ναρκωτικά τρεις νεαροί φίλοι, αλλά λίγο πριν επιστρέψουν στην πόλη απ” όπου ξεκίνησαν έπεσαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους σε μπλόκο που είχαν στήσει άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 23χρονος, ένας 18χρονος και ένας 20χρονος Αλβανός μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,1 γραμμαρίων. Οι επιβάτες αποκάλυψαν ότι την είχαν προμηθευτεί από έναν 21χρονο στη Λευκάδα, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε, συνελήφθη και αποκάλυψε και αυτός με τη σειρά του τον δικό του προμηθευτή!

Έτσι, στήθηκε ελεγχόμενη αγοραπωλησία ναρκωτικών και μόλις εμφανίστηκε ο 19χρονος διακινητής για να πουλήσει στον 21χρονο 9,6 γραμμάρια κάνναβης, βρέθηκε με χειροπέδες Στα σπίτια των τεσσάρων νεαρών κατασχέθηκαν συνολικά 57,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Αλλά και στην πόλη της Άρτας, συνελήφθη ένας 29χρονος Έλληνας όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και βρέθηκε στην κατοχή του μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 5,22 γραμμαρίων. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση