GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομογενής νέος συγγραφέας χαρακτηρίζεται «μεγάλο ταλέντο»

Ως ένας από τους ανερχόμενους νέους συγγραφείς της Αυστραλίας «που θα αφήσει εποχή», χαρακτηρίζεται ο 24χρονος ομογενής Γουίλ Κωστάκ...


Ως ένας από τους ανερχόμενους νέους συγγραφείς της Αυστραλίας «που θα αφήσει εποχή», χαρακτηρίζεται ο 24χρονος ομογενής Γουίλ Κωστάκης από το Σίδνεϊ.
Το 2005 ο Κωστάκης κέρδισε το βραβείο του Κορυφαίου Νέου Συγγραφέα της εφημερίδας Sydney Morning Herald για μια σειρά διηγημάτων του.
Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Loathing Lolα και πρόσφατα το δεύτερό του με τίτλο The First Third.
Στο βιβλίο αυτό καταπιάνεται με μια διαλυμένη ελληνική οικογένεια της Αυστραλίας και την προσπάθεια ενός αγοριού να την επανασυνδέσει. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε νέα άτομα ηλικίας άνω των 15 ετών και καταπιάνεται με θέματα όπως αυτά της ταυτότητας, των πιέσεων που δέχονται οι νέοι καθώς μεγαλώνουν αλλά και της αθανασίας.
Οι κριτικοί κάνουν λόγο για «μεγάλο ταλέντο» που θα ξεπεράσει τα αυστραλιανά σύνορα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 1.000.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ.
    ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ.ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση