GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννα Αγγελοπούλου εναντίον Λάκη Λαζόπουλου για τον δήμο της Αθήνας;

Ο σχεδιασμός του Αλέξη Τσίπρα να αιφνιδιάσει με την υποψηφιότητα του Λάκη Λαζόπουλου για τον δήμο της Αθήνας αναγκάζει τους Βενιζέλο-Σαμα...

Ο σχεδιασμός του Αλέξη Τσίπρα να αιφνιδιάσει με την υποψηφιότητα του Λάκη Λαζόπουλου για τον δήμο της Αθήνας αναγκάζει τους Βενιζέλο-Σαμαρά να αναθεωρήσουν την στάση τους απέναντι στηνΓιάννα Αγγελοπούλου!

Η υποψηφιότητα της Γιάννας, η οποία ως τώρα ήταν κομμένη από τους Σαμαρά-Βενιζέλο (και λόγω Μπόμπολα), μπαίνει εκ νέου στο κάδρο. Η Γιάννα είναι η μοναδική που θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ. Οποιοσδήποτε άλλος απέναντι στον Λαζόπουλο θα υποστεί ταπεινωτική ήττα. Αρκεί να φαντασθεί κανείς την Κυριακή των εκλογών μαζί στην ίδια εξέδρα τους Λαζόπουλο-Tσίπρα να πανηγυρίζουν την νίκη τους και να καλούν τους Έλληνες πολίτες "να γκρεμίσουν την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου".

Το λαικό κίνημα που θα ξεσπούσε δεν θα τους επέτρεπε να βγάλουν το καλοκαίρι!

Ενώ με την Γιάννα Αγγελοπούλου, κάθε άλλο παρά περίπατο θα έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος. Όσο μάλιστα περνάει ο χρόνος και οι δύο συνεταίροι της κυβέρνησης αδυνατούν να βρουν εθελοντή αυτοκτονίας, τόσο η υποψηφιότητα της Γιάννας μοιάζει με σανίδα σωτηρίας για το δίδυμο των Βενιζέλου-Σαμαρά οι οποίοι δεν θέλουν με τίποτε να οδηγηθούν σε εκλογές εντός του 2014 μετά από μια ταπεινωτική ήττα στις δημοτικές.

Το άλλο σενάριο που παίζει είναι να πάμε για τριπλή κάλπη, να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και σε ένα χρόνο από σήμερα με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας να πάμε σε νέες εθνικές εκλογές.

Όλα είναι ανοιχτά με την Γιάννα να ξαναμπαίνει στο παιγνίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση