GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέρκελ τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι στην Ελβετία. Χτύπησε στη λεκάνη και θα παραμείνει κλινήρης για τρεις εβδομάδες...

Ξινές βγήκαν στην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ οι δεκαπενθήμερες χειμερινές διακοπές στη Γερμανία. Η 59χρονη Άνγκελα Μέρκελ τ...

Ξινές βγήκαν στην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ οι δεκαπενθήμερες χειμερινές διακοπές στη Γερμανία.
Η 59χρονη Άνγκελα Μέρκελ τραυματίστηκε στη λεκάνη κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο ελβετικό θέρετρο του Σεν Μόριτς και θα παραμείνει κλινήρης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου επιβεβαίωσε το ατύχημα και ενημέρωσε ότι η κυρία Μέρκελ ακυρώνει το ταξίδι της στην Πολωνία αλλά και όλες τις υπόλοιπες συναντήσεις που είχε προγραμματίσει.
Το ατύχημα της κυρίας Μέρκελ συνέβη οκτώ μέρες μετά το σοβαρό περιστατικό με την πτώση του Γερμανού πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε σκι στη Γαλλία.
Η Άνγκελα Μέρκελ είναι λάτρης των Άλπεων, είτε πρόκειται για τους Δολομίτες στην Ιταλία όπου κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, είτε για το Σεν Μόριτς όπου έκανε τις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές της.
Την προπαραμονή των Χριστουγέννων, ο φακός της εφημερίδας «Bild» απαθανάτισε την σιδηρά κυρία της Γερμανίας στο Σεν Μόριτς, όπου το χιόνι έφτανε τα 23 εκατοστά.
Η Γερμανίδα καγκελάριος, με το γνωστό της σοβαρό ύφος, εθεάθη σε... βουνοπλαγιά της Ελβετίας να κουβαλάει τα πέδιλα του σκι.
Η 59χρονη Μέρκελ φόραγε μία μαύρη αθλητική φόρμα, κορδέλα στα μαλλιά κι ένα γκρίζο φούτερ - το οποίο τόνιζε την κοιλίτσα της - και είχε το γνωστό σοβαρό ύφος της, όπως αρμόζει σε μία καγκελάριο. Το γκρίζο φούτερ ήταν το ίδιο με αυτό που φόραγε πέρυσι κατά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της στην Ελβετία, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα.
Η γερμανίδα καγκελάριος ήθελε να ξεσκάσει από τα καθήκοντά της και να κάνει ένα διάλειμμα που τελικώς της βγήκε... ξινό.

3 σχόλια

  1. Την συνόδευαν στο σκι οι "ευχές" των εξαθλιωμένων Ελλήνων!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΕΨΟΥ ΛΥΣΣΑ Η ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ .ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ. ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση