GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλεγχο στο ΤΣΑΥ ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ζητώντας τη διεξαγωγή ενδελεχούς διαχειριστικού και διοικητικού ελέγχου στο ΤΣΑΥ προσέφυγε...


Στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ζητώντας τη διεξαγωγή ενδελεχούς διαχειριστικού και διοικητικού ελέγχου στο ΤΣΑΥ προσέφυγε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.
Σε ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ υπενθυμίζει ότι έχει προβεί σε μια σειρά εξωδικαστικών αλλά και δικαστικών ενεργειών για το θέμα του ΤΣΑΥ που αφορά τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα των μελών του.
Ανάλογο αίτημα έχει καταθέσει ο Ιατρικός Σύλλογος από την 1η Αυγούστου 2012 στο υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Εργασίας, «πλην όμως επειδή δεν λάβαμε τις απαιτούμενες απαντήσεις απευθυνθήκαμε στην πλέον αρμόδια κατά νόμο αρχή, στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Ο ΙΣΑ δεσμεύεται, τέλος, ότι σε περίπτωση που προκύψουν στοιχεία για τυχόν ποινικές ευθύνες, «θα αποσταλούν αρμοδίως και στην Εισαγγελία».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση