GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γιανουζάι, όπως Ρούνεϊ»

Παρά τις διαφορές που μπορεί να έχει ο Αντνάν Γιανουζάι απο τον Ρούνεϊ, σύμφωνα με δηλώσεις του Ντέιβιντ Μόγες, ο Βέλγος ποδ...

Παρά τις διαφορές που μπορεί να έχει ο Αντνάν Γιανουζάι απο τον Ρούνεϊ, σύμφωνα με δηλώσεις του Ντέιβιντ Μόγες, ο Βέλγος ποδοσφαιριστής ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Άντναν είναι στην κατηγορία του Ρούνεϊ, αλλά είναι λίγο διαφορετικός», τόνισε αρχικά ο Σκοτσέζος τεχνικός και συνέχισε:

«Είναι πραγματικά ένα ήρεμο παιδί και προσέχει τον εαυτό του με πολύ καλό τρόπο. Ο πατέρας του πραγματικά τον έχει βοηθήσει πολύ και έτσι είναι βουτηγμένος στο ποδόσφαιρο. Δουλεύει και ζει για αυτό».

Ο 50χρονος προπονητής πρόσθεσε: «Προπονείται κάθε μέρα και έχει λίγη από αυτή την αλαζονεία που όλοι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές έχουν, με τον δικό τους τρόπο. Θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό» και συμπλήρωσε:

«Δεν ήξερα πολλά για αυτόν. Από την στιγμή που τον πήρα μαζί μας στη προετοιμασία, ξέραμε ότι υπήρχε κάτι εδώ. Μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά, σαν δεκάρι, αλλά και ως κεντρικός επιθετικός. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης, αλλά δεν θέλουμε να τον χρησιμοποιούμε πολύ, λόγω της ηλικίας του».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση