GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοδος με χαμηλό τζίρο

Άνευρα ανοδικά και χωρίς ουσιαστικό momentum και τζίρο κινήθηκε σήμερα το χρηματιστήριο, εν μέσω μάλιστα πολλαπλών εναλλαγών προσήμο...


Άνευρα ανοδικά και χωρίς ουσιαστικό momentum και τζίρο κινήθηκε σήμερα το χρηματιστήριο, εν μέσω μάλιστα πολλαπλών εναλλαγών προσήμου.
Ανοιχτό παραμένει το στοίχημα για την περαιτέρω πορεία της αγοράς, καθώς η αβεβαιότητα που προκαλούν οι εξελίξεις στα μέτωπα της τρόικας και του χρέους, αντισταθμίζεται από την αναζωπυρούμενη σεναριολογία για επενδυτικές τοποθετήσεις ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα.
Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν χρηματιστηριακοί παράγοντες και αναλυτές, επισημαίνοντας ότι οι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά δεν έχουν διαφοροποιηθεί.
Σήμερα η συναλλακτική κίνηση είναι υποτονική και ο τζίρος κινήθηκε σε μέτρα επίπεδα, στοιχείο που υποδηλώνει στάση αναμονής εκ μέρους των διαχειριστών μεγάλων χαρτοφυλακίων.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.176,92 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +1,83%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 80,69 εκατ. ευρώ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση