GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς ΑΠΟΕΛ ο Φυτανίδης

Στην Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσουν τον Σωκράτη Φυτανίδη, είναι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα, έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρ...


Στην Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσουν τον Σωκράτη Φυτανίδη, είναι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα, έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και για τον λόγο αυτό, έχει καταθέσει πρόταση και βρίσκεται ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων με τους «κυανόλευκους».
Ο Ατρόμητος, από την πλευρά, του, παρά το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιο του παίκτη για τέσσερα χρόνια, δείχνει διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, αν ικανοποιηθεί οικονομικά από τους Κύπριους.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό, ο Φυτανίδης αγωνιζόταν βασικός, είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ωστόσο, η εμμονή του Παράσχου να τον χρησιμοποιεί στο δεξί άκρο της άμυνας, τον έφερε σε διαμάχη μαζί του και στη συνέχεια στον πάγκο.
Ο παίκτης βρίσκεται στο Ηράκλειο, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αφού ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, ωστόσο αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα να έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή και να φύγει με προορισμό την Κύπρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση