GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ανασυγκρότηση και αναμόρφωση των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Αγίου Νικολάου»

Απάντηση της Υπουργού Τουρισμού στην παρέμβαση Αυγενάκη. Για την ανάγκη ίδρυσης τριετούς σχολής φοίτησης για στελέχη τουριστικών επαγγε...

Απάντηση της Υπουργού Τουρισμού στην παρέμβαση Αυγενάκη.
Για την ανάγκη ίδρυσης τριετούς σχολής φοίτησης για στελέχη τουριστικών επαγγελμάτων στην Κρήτη, απαντά η Υπουργός Τουρισμού κ. Ολγα Κεφαλογιάννη μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος με έγγραφό του τονίζει την ανάγκη παροχής υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση, στα πρότυπα επιτυχημένων σχολών του Εξωτερικού.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο της Υπουργού, «Το Υπουργείο προχωρά στην αναμόρφωση και ανασυγκρότηση της επαγγελματικής τουριστικής εκπαίδευσης, με αναβάθμιση των Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης του ΟΤΕΚ (ΑΣΤΕΡ, ΑΣΤΕΑΝ), οι οποίες θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση σε Έλληνες και ξένους σπουδαστές, που προτίθενται να δραστηριοποιηθούν στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση σε ξενοδοχειακές μονάδες.»

Περαιτέρω, όπως ενημερώνει η Υπουργός Τουρισμού «ήδη έχει συγκροτηθεί ομάδα εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού, αποτελούμενη από καθηγητές Ανωτάτων Ιδρυμάτων και από στελέχη του τουριστικού τομέα, με σκοπό την αναθεώρηση του προγράμματος σπουδών των Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης της Ρόδου και του Αγίου Νικολάου και την βέλτιστη λειτουργία των Σχολών αυτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση