GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Καλαμάτα τα Θεοφάνεια ο Αντ. Σαμαράς

Στην Καλαμάτα για τον εορτασμό των Θεοφανείων θα βρεθεί αύριο ο Πρωθυπουργός, ο οποίος θα παραστεί στην τελετή καθαγιασμού των Υδάτων. ...

Στην Καλαμάτα για τον εορτασμό των Θεοφανείων θα βρεθεί αύριο ο Πρωθυπουργός, ο οποίος θα παραστεί στην τελετή καθαγιασμού των Υδάτων.
Στην Τέλενδο θα μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο κ. Παπούλιας και ο κ. Βαρβιτσιώτης θα παραστούν, στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην Τέλενδο, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να επισκεφθούν τη Ψέριμο και την Κάλυμνο.

Στο Καστελόριζο θα μεταβεί τέλος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος θα παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμένα της Μεγίστης, μετά τον Μεγάλο Αγιασμό.

Ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί και το στρατόπεδο της τοπικής Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ), ενώ θα μεταβεί επίσης, στα στρατιωτικά φυλάκια των νήσων Στρογγύλης και Ρω και θα καταθέσει στεφάνι προς τιμή της Κυράς της Ρω Δέσποινας Αχλαδιώτη.

Τον κ. Αβραμόπουλο θα συνοδεύει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση