GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ωραία ατμόφαιρα στη ΝΔ! Η μαμά του τρίτου παιδιού του Κ. Μπακογιάννη (εγγονή του Γ. Ράλλη) θα κάνει κουμπάρο τον αδελφό του υπουργού (συναδέλφου του, θείου, Κυριάκου) Μιλτ. Βαρβιτσιώτη ...

Από τον   Στάθη Παλαιολόγο. Aπό το ρεπορτάζ του Γιώργου Κύρτσου μάθαμε σήμερα (χωρίς να ήταν αναγκαίο) και ποια είναι η μητέρα του ...

Από τον  Στάθη Παλαιολόγο.

Aπό το ρεπορτάζ του Γιώργου Κύρτσου μάθαμε σήμερα (χωρίς να ήταν αναγκαίο) και ποια είναι η μητέρα του τρίτου παιδιού του Κώστα Μπακογιάννη η οποία έχει προσφύγει σε βάρος του (όπως και κατά της γιαγιάς Ντόρας Μπακογιάννη) για το θέμα της διατροφής.
Διαβάζουμε λοιπόν ότι «η κυρία με την οποία απέκτησε παιδί ο κ. Μπακογιάννης ονομάζεται Μαίη Ζαννή και είναι εγγονή του αείμνηστου Γεωργίου Ράλλη, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός». Ανατρέχοντας μάλιστα στο βιογραφικό της βρίσκουμε και άλλα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία και πρωτίστως ότι σήμερα είναι Αναπλ. Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η ίδια πάντως, ύστερα από το δημοσίευση του ονόματός της από τον Γ. Κύρτσο, «απέσυρε» την προσωπική της σελίδα από το διαδίκτυο.
Επίσης από το ίδιο ρεπορτάζ μαθαίνουμε ότι «νονά στη βάφτισή του κοριτσιού, που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, θα είναι η Όλινκα Βαρβιτσιώτη, σύζυγος του Θωμά Βαρβιτσιώτη, γνωστού επιχειρηματία στο χώρο της επικοινωνίας και των παροχών συμβουλών και γιου του Γιάννη Βαρβιτσιώτη» καθώς και αδελφού του νυν υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Ίσως αυτό εξηγεί και γιατί προ ημερών η κ. Ζαννή εκθείαζε, στην προσωπική της σελίδα, τον υπουργό Ναυτιλίας με μια υπαινικτική μάλιστα αντιδιαστολή. 'Εγραφε:
«Δηλαδή όλοι αυτοί που την έπεσαν στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προτιμούν την υποκρισία των σωστών βιογραφικών & όμορφων οικογενειακών καταστάσεων που τους σερβίρεται καθημερινά; Εγώ πάντως θα πάρω ειλικρίνεια on any given day.
Aς μην ζητάμε από τους νέους πολιτικούς μας να έχουν ένα ίματζ "μάρτυρα" στη διασκέδαση τους και ένα προφιλ οικογενειάρχη πάση θυσία γιατί απλούστατα θα συνεχίσουμε να έχουμε υποκριτές παντού. Ας έχουμε νορμάλ ανθρώπους με κανονικές ζωές χωρις ανάγκη ψεύτικου PR».
Συμπέρασμα: Σε αυτή την ώρα ατμόσφαιρα της ΝΔ, η εγγονή του Γεωργίου Ράλλη, που έχει ένα παιδί με τον Κώστα Μπακογιάννη, πάει στα δικαστήρια την οικογένεια Μητσοτάκη για το θέμα της διατροφής που δεν πληρώνουν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάθεται στο διπλανό υπουργικό έδρανο με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που θα γίνει κουμπάρος με την οικογένεια της μαμάς του παιδιού του Μπακογιάννη που είναι μεταξύ τους στα μαχαίρια....

10 σχόλια

  1. Είναι μια ωραία παρέα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεστηκε ο Κυριακος. Αυτός το έσπειρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί να σπείρει ο αυγουλομάτης; Γαμώ τη φύτρα σας σκατο-οικογένεια! Θα τρέχετε να κρυφτείτε στους υπονόμους σαν τον Καντάφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα θέλει να βγει και περιφερειαρχης άλλη μια επιτυχής επιλογή του Βαγγέλη σαμαρα και η απόλυτη ξεφτιλα της ντορας που δεν σεβεται ούτε τον πατέρα της και ξεχναει την ανατροπή της κυβερνησης του που ήταν η αρχη των δεινών που τραβάμε σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H κοπελιτσα είναι αλλού… «Ας έχουμε νορμάλ ανθρώπους με κανονικές ζωές χωρις ανάγκη ψεύτικου PR».Βγήκε ο θηλυκός Τατσόπουλος! Έτσι είναι γι αυτήν η νορμάλ άνθρωποι, μπράβο της να την χαίρονται στην Συγγρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά και αυτή τόσο μπάζο ήταν δεν έβλεπε που θα μπλέξει ή μήπως ήξερε. Δεν ηξερε ότι αυτός είναι παντρεμένος με δυο παιδιά έλεος. Την μόνη που λυπάμαι είναι την γυναίκα του βλαχοδήμαρχου. Τα σκατά με τα σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΡΧΙΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΓΔΥΣΤΕ ΜΑΣ."

    Αναμφίβολα ζούμε μέρες παρακμής.

    Όσοι μαζόχες εθελόδουλοι υποταχτικοί αντέχετε,προσέλθετε για την τελική αφαίμαξη !!!

    Υπό την Αιγίδα-Φροντίδα της SIEMENS,της λέσχης ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ,της της C.I.A.ς και της οσίας οικογενείας των ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ούτε η αθεΐα ενοχοποιεί κάποιον, ούτε η ορθόδοξη πίστη αθωώνει τα εγκλήματα κάποιου"!!

    Η θρασύτητα, η αμορφωσιά, ο αναχρονισμός και η υποκρισία της Δεξιάς δεν έχουν ούτε όρια, ούτε τσίπα!

    Η πατριδοκαπηλία (Ποιοί;; ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!) και η θρησκειοκαπηλία είναι σύμφυτα της Δεξιάς και γνωστά τοις πάσι!

    Κάνοντας το σταυρό του, ο δεξιός διερμηνέας των Γερμανών, φορώντας την κουκούλα, καταδείκνυε με το δάχτυλο, τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

    Αργότερα, φιλώντας το σταυρό, ο δεξιός δεσμοφύλακας, βασάνιζε τους αγωνιστές στις εξορίες και στις φυλακές!

    Επί Χούντας οι δεξιοί "πατριώτες" (όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως συνεργάτες των Ναζί στην Κατοχή!), ο Μάλλιος, ο Μπάμπαλης, ο Κραββαρίτης, ο Καραπαναγιώτης, ο Σπανός, ο Λάμπρου και όλα τα λοιπά ανθρωπόμορφα κτήνη-βασανιστές, ήταν "σούπερ" Χ.Ο.!!!

    Οι δολοφόνοι του Λαμπράκη, του Πέτρουλα, του Χαλκίδη, ήταν επίσης "σούπερ" Χ.Ο.

    Εκτός από θρασείς και υποκριτές, είσαστε και γελοιότατοι εκεί στο Μαξίμου και στη μονταζιέρα της "Ομάδας αλήθειας", εκεί στη Συγγρού!!

    Ο λαός δεν τρώει το κουτόχορτο σας.

    Το πολιτικό σας τέλος έρχεται λίαν συντόμως και γι’ αυτό έχετε "χεστεί" από το φόβο σας!

    Και θα είναι φριχτό για τις μίζερες και ματαιόδοξες ψυχές σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση