GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίστροφη μέτρηση για την ηγεσία του ΔΗΚΟ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις διαδικασίες πλήρωσης των θέσεων της υπόλοιπης ηγετικης πυραμίδας, αρχίζει απο τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίουσ...


Η αντίστροφη μέτρηση για τις διαδικασίες πλήρωσης των θέσεων της υπόλοιπης ηγετικης πυραμίδας, αρχίζει απο τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίουστο ΔΗΚΟ, καθώς έχει οριστεί από το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος ως
...
ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων από τους ενδιαφερόμενους ενόψει της δεύτερης εκλογικής φάσης που ορίστηκε για τις 9 Φεβρουαρίου.

Οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται στο γραφείο του Γενικού οργανωτικού από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και αφορά τις θέσεις, Αναπληρωτή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, Γενικού Οργανωτικού, 15 Μελών του Εκτελεστικού Γραφείου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν το σχετικό έντυπο και στα επαρχιακά γραφεία τα οποία θα προωθούν την ίδια ώρα τη σχετική αίτηση στο κέντρο. Με παράλληλη εκλογική διαδικασία τα μέλη κάθε Επαρχιακής Οργάνωσης θα εκλέξουν την ίδια ημέρα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που προέρχονται από την οικεία επαρχία καθώς και τον Πρόεδρο και τα μέλη της κάθε Επαρχιακής Επιτροπής.

Τόσο σε κεντρικό όσο και σε επαρχιακό επίπεδο το ενδιαφέρον είναι μεγάλο γεγονός που υποδηλεί τουλάχιστο μέχρι αυτή τη στιγμή ότι θα στηθούν κάλπες για όλες τις θέσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρατηρείται για τα κεντρικά αξιώματα, καθώς πολλά επώνυμα στελέχη του κόμματος έχουν εκδηλώσει πρόθεση να διεκδικήσουν κάποιο από τα αξιώματα.

Οι υποψήφιοι...

Σαββας Βέργας και Χρήστος Πατσαλίδης εξήγγειλαν την υποψηφιότητά τους για διεκδίκηση της Αντιπροεδρίας του ΔΗΚΟ. Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει πρόθεση για διεκδίκηση της θέσης του Αναπληρωτή προέδρου ο Μάρκος Κυπριανού, ΓΓ οι Αλέκος Τρυφωνίδης και Νέστορας Νέστορος και Γενικού Οργανωτικού ο Φύτος Κωνσταντίνου.

Ο Πρόεδρος του κόμματος στην τελευταία συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής πριν από τις εκλογές ξεκαθάρισε ότι ενόψει της επιδιωκόμενης έναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, είναι απαραίτητη η απόσυρση των γενναιόδωρων προσφορών του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας και η απόρριψη του «εγγράφου Ντάουνερ» με το οποίο επιχειρείται η επαναφορά του Σχεδίου Ανάν.

Βολές κατά του Προέδρου του ΔΗΣΥ

Ευθείες βολές κατά του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου εξαπολύει το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ Αλέκος Τρυφωνίδης. Σε συνέντευξή του στη «Σημερινή», καταγγέλλει ετσιθελικές συμπεριφορές από πλευράς ΔΗΣΥ, καθώς και από υπουργούς, οι οποίες, όπως σημειώνει, υποσκάπτουν την κυβερνητική συνεργασία. Ταυτόχρονα, ο Αλέκος Τρυφωνίδης εξαγγέλλει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΔΗΚΟ, ενώ υπογραμμίζει πως το θέμα των αποκρατικοποιήσεων ήταν, είναι και θα είναι κόκκινη γραμμή για το κόμμα του, καθώς, όπως εξηγεί, αποτελεί βασική αρχή της ιδεολογίας του.

sigmalive.com

1 σχόλιο

  1. Η αποκάλυψη των σκανδάλων ( εξοπλιστικά, Τ.Τ ) είναι μεγάλη δικαίωση για τον Καμμένο και το κίνημα των ΑΝΕΛ που επέμενε σε καταγγελίες, μέσα από μια υπερβολική, μερικές φορές, κριτική. Ο Ελληνικός λαός βλέπει έκπληκτος τα εκατομμύρια ευρώ σε μίζες και σε θαλασσοδάνεια, με τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    Η παρουσία του Καμμένου και των ΑΝΕΛ στη Βουλή και Ευρωβουλή ( τώρα που ο Σύριζα είναι πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά από την 2η Χ.Α και την 3η ΝΔ ) είναι αναγκαία, ώστε το κίνημα των Καμμένου- Δημαρά- Μαριά να αποτελέσει πατριωτικό πόλο μέσα στη νέα κυβέρνηση και να βάλει κόκκινες γραμμές σε θέματα εθνικά και θρησκευτικά και να δώσει μια άλλη νότα στην οικονομία με αναπτυξιακή πολιτική, με μείωση φόρων και χαρατσιών. Οι πολίτες δεν θα επιλέξουν μικρά θνησιγενή κόμματα του 1 ή 1,5 %, αλλά μία ισχυρή πατριωτική-δημοκρατική φωνή μέσα σε κυβέρνηση με τον Σύριζα. Οι πολίτες ξέρουν ότι τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ χρέους ανήκουν στη λεηλασία δεκαετιών από τα καθεστωτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, καθώς και λιγότερο στα κόμματα που τα στήριξαν ( ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ )σε συνεργασία με διαπλεκόμενα. Είναι αστείο να αφήνουν τη ΣΙΕΜΕΝΣ, το Χρηματιστήριο, τα δημόσια έργα, τα λεηλατημένα χρήματα των ταμείων, τα εξοπλιστικά, τα άλλα σκάνδαλα και να ασχολούνται με το σπίτι της πεθεράς του Καμμένου για να σταματήσουν τις αποκαλύψεις και να αποπροσανατολίσουν τη κοινή γνώμη. Όχι αποχή, όχι λευκό ή άκυρο, όχι ψήφο σε πρόσωπα ή ψηφοδέλτια που ανήκουν στη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλα χαράτσια και φόρους, περικοπές σε εκπαίδευση και υγεία. Αν ο Τσίπρας δεσμευτεί ότι δεν θα αγγίξει παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων ( πχ εθνικά θέματα, θρησκευτικά θέματα κλπ ), τότε μπορεί να φτάσει σε ποσοστά του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ( άνω των 45% ... ). Αλλά, επειδή αυτό δεν είναι σίγουρο, ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων ( πάνω από 10% ) θα στηρίξει τους ΑΝΕΛ για να μπουν σε μία συγκυβέρνηση με τον Σύριζα, αντιμνημονιακού προσανατολισμού, χωρίς εκπτώσεις σε εθνικά και θρησκευτικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση