GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Πρωτοχρονιά με τέσσερις ληστείες

Εφιαλτική ήταν η παραμονή της Πρωτοχρονιάς για τους κατοίκους και τις αστυνομικές υπηρεσίες της Εύβοιας, που κλήθηκαν να αντι...

Εφιαλτική ήταν η παραμονή της Πρωτοχρονιάς για τους κατοίκους και τις αστυνομικές υπηρεσίες της Εύβοιας, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τέσσερα περιστατικά ληστείας μέσα σε λίγες ώρες! Δράστες φαίνεται πως ήταν το «δίδυμο» των κακοποιών που χτυπούν κάθε τόσο σε διαφορετική περιοχή της Εύβοιας και πριν από λίγες ημέρες είχαν ανταλλάξει πυρά με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.

Η τελευταία εμφάνιση των δυο κακοποιών που σύμφωνα με κάποιους μάρτυρες είναι οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και κατ’ άλλους με καραμπίνες, έγινε στην Αμάρυνθο, όπου πλησίασαν σε ένα περίπτερο φορώντας κράνη, απείλησαν με τα όπλα τους τον ιδιοκτήτη και, αφού άρπαξαν όσα χρήματα είχε, διέφυγαν με μηχανή προς την Χαλκίδα. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους, απέβησαν και αυτή τη φορά άκαρπες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους που χτύπησαν τρεις φορές σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας. Πρώτα κατέβασαν από ένα βυτιοφόρο τον 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, τον χτύπησαν στο κεφάλι και άρπαξαν την τσάντα που είχε μαζί του. Μετά, απείλησαν την 27χρονη υπάλληλο και έκλεψαν 200 ευρώ από το ταμείο και στη συνέχεια λήστεψαν την κόρη του ιδιοκτήτη ενός δεύτερου πρατηρίου στον ίδιο δρόμο και άρπαξαν 1.500 ευρώ!

Οι αδίστακτοι κακοποιοί που εξαφανίζονται σαν τα… φαντάσματα, είχαν χτυπήσει πριν από τρεις ημέρες στα Ψαχνά όπου έστησαν ενέδρα μέρα- μεσημέρι έξω από το σπίτι ενός ζευγαριού και, κραδαίνοντας ο ένας κυνηγετικό όπλο και ο άλλος μαχαίρι, άρπαξαν την τσάντα της 54χρονης γυναίκας που περιείχε 100 ευρώ και δύο κινητά. Δυο ημέρες πριν, είχαν ληστέψει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι του στα Πολιτικά και είχαν αρπάξει 100 ευρώ και τις… βέρες τους.

Πρόκειται για τους δράστες μιας σειράς ληστειών σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, που είχαν εντοπιστεί στο Αλιβέρι όπου έγινε συμπλοκή με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον τους αλλά δεν κατάφεραν να τους σταματήσουν. Τότε, διέφυγαν με αυτοκίνητο που έχει κλαπεί προ μηνών από έναν ηλικιωμένο σε περιοχή της Λάρισας. Φαίνεται, όμως, ότι το εγκατέλειψαν και κινούνται με μοτοσικλέτα, που προφανώς έκλεψαν από άγνωστη περιοχή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση