GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες στη σύζυγο και τον αδερφό του Γιακουμάτου για φορολογικές παραβάσεις!

Συνελήφθη η γυναίκα του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου και ο αδερφός του Δημήτρης, για φορολογικές παραβάσεις που διαπίστωσαν ελεγκτές τ...

Συνελήφθη η γυναίκα του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου και ο αδερφός του Δημήτρης, για φορολογικές παραβάσεις που διαπίστωσαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ.
Η οικονομική αστυνομία σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Χαράλαμπος» τον οποίο διατηρεί η οικογένεια στο Ψυχικό, διαπίστωσε πληθώρα φορολογικών παραβάσεων. Για την υπόθεση συνελήφθη η σύζυγος του βουλευτή Ελένη Θεοδώρου και ο αδερφός του που είναι διευθύνων σύμβουλος του οίκου, Δημήτρης Γιακουμάτος.
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν διώκεται λόγω της βουλευτικής του ασυλίας. Όπως τονίζει ο ίδιος πρόκειται για ένα απλό φορολογικό ατόπημα, που μπορεί να συμβεί στον καθένα, ενώ διαβεβαίωσε πως η υπόθεση θα λήξει σύντομα καθώς πρόκειται για μία ελάχιστης σημασία φορολογική παρατυπία.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση