GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασάνισαν Ουκρανό διαδηλωτή

Σοκ προκαλεί στην Ουκρανία η αποκάλυψη του ακτιβιστή που εξαφανίστηκε για οκτώ ημέρες, ο οποίος είπε ότι απήχθη και βασανίστηκε, ενώ...


Σοκ προκαλεί στην Ουκρανία η αποκάλυψη του ακτιβιστή που εξαφανίστηκε για οκτώ ημέρες, ο οποίος είπε ότι απήχθη και βασανίστηκε, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε να πεθάνει στο κρύο.
Πρόκειται για τον Ντμίτρο Μπουλάτοφ, ο οποίος έχει οργανώσει πολλές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης στο Κίεβο και ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της χώρας.
Σύμφωνα με τον Μπουλάτοφ, ο ίδιος αφέθηκε να πεθάνει στον δρόμο αφού πρώτα είχε απαχθεί, ενώ για όσο χρονικό διάστημα παρέμεινε όμηρος χτυπήθηκε ανελέητα. Μάλιστα, κατήγγειλε ότι τον κρέμασαν από τους καρπούς του. «Με σταύρωσαν και τώρα έχω τρύπες στα χέρια μου», είπε, σύμφωνα με το BBC.
«Μου έκοψαν το αυτί αλλά και το πρόσωπο. Όλο μου το σώμα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όμως είμαι ζωντανός. Ευτυχώς είμαι ζωντανός».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ακτιβιστής δεν γνωρίζει ποιοι τον απήγαγαν, ωστόσο οι δράστες – σύμφωνα με τον ίδιο – μιλούσαν ρωσικά.
Μήνυμα του στρατού στον Γιανουκόβιτς
Ο πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς έχει ήδη υπογράψει τη χορήγηση αμνηστίας για τους διαδηλωτές που έχουν συλληφθεί, ενώ στην Ουκρανία έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας των βίαιων επεισοδίων. Ο στρατός της χώρας κάλεσε τον πρόεδρο να προχωρήσει σε κινήσεις που θα βοηθήσουν στην αποκλιμάκωση της κρίσης.
Τρεις διαδηλωτές και τρεις αστυνομικοί έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ πολλοί έχουν τραυματιστεί και από τις δύο πλευρές, από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις, στις 22 Ιανουαρίου.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση