GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέμα παραίτησης της Σακελλαρίου από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  Ανάμεσα στους κατηγορούμενους, σε βαθμό κακουργήματος, για το σκάνδαλο του Ταχ. Ταμιευτηρίου είναι και η Ανα...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους, σε βαθμό κακουργήματος, για το σκάνδαλο του Ταχ. Ταμιευτηρίου είναι και η Αναστασία Σακελλαρίου. Εκείνη την περίοδο ήταν Chief Risk Officer στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όπου μεταξύ άλλων ήταν υπεύθυνη στο έργο απορρόφησης της Aspis Bank και στο έργο του ελέγχου από την Blackrock.
Σήμερα έχει τη για τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που εποπτεύει όλες τις Τράπεζες. Η επιλογή της έγινε από την τρόικα, την Τράπεζα της Ελλάδος και τον υπουργό Οικονομικών με απολαβές 215.000 ευρώ ετησίως.
Αυτομάτως δεν δημιουργείται ένα θέμα από τη στιγμή που αντιμετωπίζει τέτοιες κατηγορίες; Ήδη πολλοί λένε ότι πρέπει να κληθεί να παραιτηθεί από επικεφαλής του ΤΧΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση