GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Στη Λευκωσία πετά το "μπαλάκι" για τη μη έκδοση κοινού ανακοινωθέντος ο Έρογλου

Στους Ελληνοκυπρίους επιρρίπτει ευθύνες ο Tουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, για τη μη έκδοση κοινού ανακοινωθέντος. «Δεν κατέστη δ...

Στους Ελληνοκυπρίους επιρρίπτει ευθύνες ο Tουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, για τη μη έκδοση κοινού ανακοινωθέντος.
«Δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί πρόοδος προς την κατεύθυνση συνομολόγησης κοινού ανακοινωθέντος εντός 2013 παρά την καλή θέληση της τουρκοκυπριακής πλευράς, λόγω της αρνητικής στάσης των Ελληνοκυπρίων», ισχυρίστηκε ο Έρογλου σε μήνυμά του με την ευκαιρία του νέου έτους.

Ο κ. Έρογλου εξέφρασε την ευχή «οι Ελληνοκύπριοι γείτονές μας να αξιολογήσουν τη στάση τους και το 2014 να υπάρξει συμφωνία», ενώ υποστήριξε ότι οι Ελληνοκύπριοι έχουν στόχο να «διαγράψουν όλα τα δικαιώματα του "τουρκοκυπριακού λαού"».

«Η τουρκοκυπριακή πλευρά έχει τη θέληση και την αποφασιστικότητα για ένα κοινό ανακοινωθέν στο οποίο όμως θα διασφαλίζονται τα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού» ανέφερε.

Σημείωσε ακόμη ότι δεν πρόκειται οι Τουρκοκύπριοι να απεμπολήσουν τα δικαιώματά τους, και δεν «θα κάνουν παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά την κυριαρχία τους».
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση