GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δήμος Σοφάδων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Παρουσία των εργαζομένων του Δήμου Σοφάδων και των υπαλλήλων του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας, ο Δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος,...


Παρουσία των εργαζομένων του Δήμου Σοφάδων και των υπαλλήλων του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας, ο Δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος, την ...
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χ. Σελεμέκου, Μ. Κύρκου, Φ. Κάϊας, Η. Τρίγκας, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΣ Β. Κομπογιάννης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Ν. Μπαντέλας.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά και παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα όλων για την σωστή λειτουργία των υπηρεσιών απέναντι στους πολίτες.

Αναλυτικά στην ομιλία του ο Δήμαρχος επισήμανε: «Ζούμε μια εποχή που η κρίση σαρώνει τα πάντα γύρω μας δημιουργώντας ένα περιβάλλον διαφορετικό απ’ αυτό που είχαμε συνηθίσει. Απ’ τον καιρό της απερίγραπτης γαλαντομίας, του άκρατου καταναλωτισμού, της μεγάλης ευμάρειας και των μεγάλων ευκολιών περάσαμε μέσα σε λίγες στιγμές στον καιρό της φτώχειας της αχαλίνωτης ανεργίας, της μιζέριας και των απέραντων δυσκολιών. Το κλίμα αυτό επηρέασε και άλλαξε εντελώς τα εργασιακά δεδομένα.

Ως δημοτική αρχή κληθήκαμε να λειτουργήσουμε απ’ την πρώτη κιόλας μέρα της θητείας μας κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες και να διαχειριστούμε πρωτοφανείς δυσκολίες και προβλήματα.

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για τα τρία χρόνια που πέρασαν αισθάνομαι αρκετά ικανοποιημένος απ’ τα αποτελέσματα. Είναι κοινή διαπίστωση σήμερα σ’ ολόκληρη τη Θεσσαλία ότι ο Δ. Σοφάδων όχι μόνο στέκεται στέρεα στα πόδια του, αλλά κατορθώνει να διεκδικεί αποτελεσματικά ένα μεγάλο και πλούσιο κομμάτι απ’ τα υπάρχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη της περιοχής. Με προσοχή και σοβαρότητα διαχειριζόμαστε τα δημοτικά ζητήματα που έχουν οικονομικό αντίκτυπο έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η λειτουργία και η επιχειρησιακή του ικανότητα.

Αυτή ήταν σε γενικές γραμμές και η υπόσχεση που δώσαμε ενώπιον σας στην πρώτη συνάντηση που είχαμε μαζί σας πριν 3 ακριβώς χρόνια. Σ’ αυτή τη λογική θα πορευτούμε και στο μέλλον, με σύνεση, προσοχή και αξιοπρέπεια, εγγυούμενοι την πληρωμή των μισθών σας και την ανεμπόδιστη λειτουργία του Δήμου μας.

Είμαι επίσης ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια που κάνουν οι υπάλληλοι προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες υποχρεώσεις. Υπάρχουν βέβαια και ορισμένες εξαιρέσεις αλλά και μελανά σημεία που πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να τα εξαλείψουμε.

Εκείνο όμως που θέλω να επισημάνω ιδιαίτερα είναι η υπομονή, η κατανόηση αλλά και η προσπάθεια που πρέπει να επιδεικνύουμε όλοι μας απέναντι στα αιτήματα των δημοτών. Οι Δημοτικές Υπηρεσίες αποτελούν το αποκούμπι της κοινωνίας που δοκιμάζεται σκληρά κι εμείς πρέπει να συμπαρασταθούμε και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση