GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιλιππίδης λίγο μετά τη σύλληψή του: Ήμουν στην Τουρκία. Δεν είπα ποτέ ότι ήμουν στις ΗΠΑ

Τι δήλωσε ο Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη. Υποστηρίζει ότι δεν είπε ότι ήταν στις ΗΠΑ και ότι πρόκειται γι...

Τι δήλωσε ο Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη. Υποστηρίζει ότι δεν είπε ότι ήταν στις ΗΠΑ και ότι πρόκειται για παρανόηση των ΜΜΕ.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RealFM, υποστήριξε ότι τα περί ταξιδιού στις ΗΠΑ, ήταν υπόθεση των δημοσιογράφων!
Το περίεργο είναι ότι ο ίδιος δεν διέψευσε ποτέ όλες αυτές τις μέρες ότι είναι στις ΗΠΑ και επαναλάμβανε ότι μόλις τελειώσει τις δουλειές του θα επιστρέψει για να καταθέσει.
"Είχα ενημερώσει ότι θα έρθω στην Αθήνα τη Δευτέρα το βράδυ. Για κάποιο λόγο με συνέλαβαν και θα έρθω Κυριακή".
Ερωτηθείς για το πού έγινε η σύλληψη, ο κ΄. Φιλιππίδης απάντησε ότι συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη, όπου βρισκόταν όλες αυτές τις μέρες
Ο ίδιος διέψευσε ότι είπε ποτέ ότι ήταν στις ΗΠΑ και πρόσθεσε ότι δεν κρυβόταν, αλλά ότι είχε νοικιάσει ξενοδοχείο με το όνομά του και τις κάρτες του.
"Επειδή συνήθως πάω Αμερική, ήταν υπόθεση των δημοσιογράφων ότι πήγα Αμερική. Το ταξίδι μου ήταν στη Μέση Ανατολή, προς Ντουμπάι και Μανίλα και τα ακύρωσα", είπε ο κ. Φιλιππίδης.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης, δήλωσε ότι δεν είναι σε αστυνομικό τμήμα, αλλά σε χώρο, όπου θα καθοριστεί η διαδικασία επιστροφής του στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση