GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανός ληστής δραπέτευσε από την Κρήτη και λήστευε στην Κορινθία!

Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου, δύο υποθέσεις ένοπλων ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων στη Λυγιά και το Βέλο Κορινθίας, ...


Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου, δύο υποθέσεις ένοπλων ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων στη Λυγιά και το Βέλο Κορινθίας, ενώ για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη προχθές...
Παρασκευή βράδυ, ένας 30χρονος Αλβανός.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ληστείας, της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών. Σε αυτή περιλαμβάνεται ως συνεργός του, ακόμη ένας 41χρονος ομοεθνής του, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Κορίνθου.

Επιπλέον, ο 30χρονος αλλοδαπός αναζητούνταν από την 26η Μαΐου 2013, καθώς δεν είχε επιστρέψει ύστερα από τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί, από τις Φυλακές Χανίων όπου ήταν κρατούμενος, με ποινή κάθειρξης έξι ετών και δύο μηνών, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, προχθές βράδυ, στο 103ο χλμ. της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, ο 30χρονος αφού μπήκε σε βενζινάδικο, με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από το ταμείο και από έναν υπάλληλο χρήματα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα που τον ανέμενε ο 41χρονος και διέφυγαν.

Αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα, στο 142ο χλμ. της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών στον κόμβο Δερβενίου το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο ληστές, το οποίο μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη ακινητοποιήθηκε, καθώς εξετράπη της πορείας του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, ο όποιος επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας Ομογενούς και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, διαμετρήματος 7,65 mm και δεκαπέντε φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος, κουκούλα, τύπου full face, το χρηματικό ποσό των 659 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης, κατασχέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαινε.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επιπλέον ότι οι ανωτέρω, την Πέμπτη το βράδυ στη Λυγιά Ξυλοκάστρου, είχαν διαπράξει ακόμα μία ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο, όπου είχαν αφαιρέσει από υπάλληλο χρήματα.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσαν με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, τρία εντάλματα σύλληψης, για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και μία καταδικαστική απόφαση, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του, ο οποίος διέφυγε.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση