GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέλουμε να έχουμε τον πρώτο λόγο»

Μόνο νίκη θέλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς της 14ης αγωνιστικής της Α1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 20/01, 19:30), ...


Μόνο νίκη θέλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς της 14ης αγωνιστικής της Α1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 20/01, 19:30), με τον Γιόνας Ματσιούλις να εξηγεί ότι το θετικό αποτέλεσμα θα επιτρέψει στους «πράσινους» να έχουν τον πρώτο λόγο.
«Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός για τη βαθμολογία στην Ελλάδα, ενώ όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια, ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό, έχουν πάντα μια ξεχωριστή σημασία. Θέλουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία και να προχωρήσουμε έχοντας τον πρώτο λόγο για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ», είπε ο Λιθουανός φόργουορντ και πρόσθεσε:
«Το τι έχει γίνει μέχρι τώρα είτε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, είτε στην Ευρωλίγκα δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας απασχολεί καθόλου. Δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε καν! Θα ήταν μεγάλο λάθος. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως και ότι θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι γεμάτο πάθος και ένταση. Και θέλουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές».
Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο των «πράσινων», Σωτήρης Μανωλόπουλος, σχολίασε: «Μας περιμένει ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και είναι το δεύτερο στη σειρά, γιατί μέσα σε έξι μέρες έχουμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό. Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός σε ότι αφορά τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, οπότε θα πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στην τακτική μας. Θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι! Οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι πάντα ιδιαίτερες, δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες, ή τι έχει γίνει στους προηγούμενους αγώνες. Παραμένουν ξεχωριστά παιχνίδια».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση