GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Παραίτηση υπουργού λόγω παρέμβασης στην επιλογή στελεχών του εθνικού συστήματος Υγείας

Την παραίτησή της υπέβαλε η υπουργός Γεωργίας της κυβέρνησης συμμαχίας υπό τον κεντροαριστερό Ενρίκο Λέτα, η Νούντσια Ντε Τζιρόλαμο. ...


Την παραίτησή της υπέβαλε η υπουργός Γεωργίας της κυβέρνησης συμμαχίας υπό τον κεντροαριστερό Ενρίκο Λέτα, η Νούντσια Ντε Τζιρόλαμο.

Στην ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής η Ντε Τζιρόλαμο υπογραμμίζει ότι «παραιτείται για να προστατέψει την αξιοπρέπειά της» διότι «δεν μπορεί να παραμείνει σε μια κυβέρνηση η οποία δεν υπερασπίσθηκε την εντιμότητά της».

Η 39χρονη Ντε Τζιρόλαμο, που ανήκει στην Κεντροδεξιά και στη Βουλή έχει ενταχθεί -μετά την διάσπαση της παράταξης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι- στο κόμμα Νέα Κεντροδεξιά του (αντιπροέδρου της κυβέρνησης) Αντζελίνο Αλφάνο, φέρεται -σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο, που δημοσίευσε το περιεχόμενο τηλεφωνικών συνδιαλέξεών της- να είχε προθυμοποιηθεί να παρέμβει στην διαδικασία επιλογής στελεχών του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην πόλη Μπενεβέντο της κάτω Ιταλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση