GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζάκρη: Δε μπορεί να γίνει ανασύσταση της Κεντροαριστεράς χωρίς κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ

Για τις δυνατότητες ανασυκρότησης της Κεντροαριστεράς και τις κινήσεων που γίνονται σε πολιτικό επίπεδο προς την συγκεκριμένη κατεύθ...


Για τις δυνατότητες ανασυκρότησης της Κεντροαριστεράς και τις κινήσεων που γίνονται σε πολιτικό επίπεδο προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση το τελευταίο χρονικό διάστημα, ερωτήθηκε και απάντησε η πρώην υπουργός... Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει σχετικά, η πρώην υπουργός τόνισε: “Δεν μπορεί να γίνει πλέον ανασύσταση της Κεντροαριστεράς, χωρίς αυτή η ιδέα, αυτή η προσδοκία να μην περιλαμβάνει σαν βασικό κορμό της τον ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ανασύσταση της Κεντροαριστεράς χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως βέβαια δεν μπορεί και χωρίς το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, πλανάται πλάνην οικτρά.

Επομένως όλες αυτές οι αποσπασματικές προσπάθειες που καταβάλλονται, οι οποίες έχουν για εμένα ως μοναδικό σκοπό να αποτελέσουν το δέλεαρ, είτε για την άλωση αν θέλετε είτε για την εκμηδένιση της πιθανότητας του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, που πιστεύω ότι αυτό είναι το ζητούμενο για την χώρα, νομίζω ότι είναι απλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και εκτιμώ ότι αυτό το καταλαβαίνουν οι πολίτες.

Γι’ αυτό και αυτές οι προσπάθειες, αυτές οι απόπειρες, είτε λέγονται 58 είτε λέγονται 75, δεν ξέρω πως λέγονται, συνήθως έχουν έναν αριθμό μπροστά τους, δεν καταφέρνουν να συγκεντρώσουν ένα ικανό ποσοστό του ελληνικού λαού“.
alpha965.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση