GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έξι ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα»

Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών είναι η φετινή Premier League, καθώς έξι ομάδες έχουν πιθανότητες να κ...


Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών είναι η φετινή Premier League, καθώς έξι ομάδες έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν τον τίτλο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέρκιουσον στο «Sky Sports news».
«Φέτος για πρώτη φορά φαίνεται πως πέντε ή έξι ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, για αυτό είναι μεγάλη η Premier League», τόνισε αρχικά ο νέος πρέσβης προπονητών της UEFA και πρόσθεσε:
«Ακόμα δεν είναι ένα εύκολο πρωτάθλημα για να το κατακτήσεις. Πιστεύω πως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο από πλευράς ανταγωνισμού. Όλοι μπορούν να χάσουν από τον οποιοδήποτε».
Στην συνέχεια ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε και στις Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Έβερτον και Τότεναμ:
«Πρέπει να πω πως η Μάντσεστερ Σίτι παίζει αρκετά καλά και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό, αλλά η Άρσεναλ έχει μεγάλη ευκαιρία. Όλοι έλεγαν πως δεν θα αντέξει στην κορυφή, όμως βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό και είναι ακόμα εκεί. Όμως πιθανότητες έχουν και οι Τσέλσι, Έβερτον και Τότεναμ».
Τέλος, 72χρονος Σκοτσέζος δήλωσε και για τα συναισθήματα που νιώθει όταν βλέπει ως φίλαθλος πλέον την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Μπορώ να παρακολουθήσω την ομάδα όποτε θέλω και το έχω απολαύσει πραγματικά αυτό. Πάω ως φίλαθλος τώρα στο γήπεδο. Πραγματικά απολαμβάνω το παιχνίδι της ομάδας».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση