GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ για Τ.Τ.: Κορυφή του παγόβουνου στο σάπιο καθεστώς διαπλοκής του δικομματισμού

Κορυφή του παγόβουνου στο σάπιο καθεστώς διαπλοκής του δικομματισμού αποτελεί, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευ...

Κορυφή του παγόβουνου στο σάπιο καθεστώς διαπλοκής του δικομματισμού αποτελεί, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρεται στο «σάπιο καθεστώς διαπλοκής του δικομματισμού και των εκπροσώπων του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα» και συμπληρώνει πως η υπόθεση «δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα δάνεια όλων των τραπεζών και τη ζημιά που έχει προκληθεί εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την άμεση και σε βάθος εξέταση «τόσο της υπόθεσης του Τ.Τ., προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση, όσο και των εκθέσεων ελέγχου των επιτρόπων του ΤΧΣ για τις συστημικές τράπεζες».

Σχολιάζει ακόμη πως «αποτελεί πρόκληση πρώτου μεγέθους η συγκάλυψη που παρέχει η κυβέρνηση στην επικεφαλής του ΤΧΣ».

«Ο ελληνικός λαός απαιτεί εξηγήσεις και δεν θα ανεχτεί να παίζονται άλλο βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη του για να πλουτίζουν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.», καταλήγει.

1 σχόλιο

  1. ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΣ Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΜΕ ΛΙΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΥΙΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ....ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ Μ.Κ.Ο....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΦΩΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ... ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Τ.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση