GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ καρέ συντριβή Canadair -Η τραγωδία μέσα από πέντε κάμερες (ΒΙΝΤΕΟ)

 Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το συγκλονιστικό βίντεο που έρχεται από τις ΗΠΑ όπου συνετρίβη Canandair CL-600, με αποτέλεσμα να βρει τρα...

 Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το συγκλονιστικό βίντεο που έρχεται από τις ΗΠΑ όπου συνετρίβη Canandair CL-600, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο πιλότος και να τραυματιστούν δύο επιβάτες…Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. rΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΝΕ ΓΣΕΕ‏
    Τέρμα η σιωπή. Τέρμα τα ρουσφέτια!
    Βρήκαν αφορμή για διορισμούς προεκλογικά μέσω του προγράμματος «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης»

    και ενδυνάμωσης εργαζομένων» oι μνημονικές δυνάμεις της Χώρας μας!

    Μιλάμε για ένα από τα δήθεν ελπιδοφόρα προγράμματα της ΓΣΕΕ...Ένα πρόγραμμα που ζητούσε αρχικά διδάκτορες (έτσι εγκρίθηκε από το ΈΣΠΑ) που όμως κατέληξε στο να διοριστούν πτυχιούχοι ΑΕΙ (κυρίως ψηφοφόροι του Πασοκ).Είναι δυνατόν? Mε 3% το πασοκ ακόμα διορίζει κόσμο στη ΓΣΕΕ και τη θεωρεί τσιφλίκι της... 3% παίρνει έλεος!


    ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

    http://www.inegsee.gr/userfiles/file/%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A3%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91%20%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%A5%CE%9F%CE%A5.pdf

    Όταν λοιπόν είδανε οι κύριοι αυτοί ότι δεν εμφανίστηκαν διδάκτορες-ρουσφέτια του Πασόκ ή ΝΔ τι κάνανε? Με συνεντεύξεις και εντοπιότητα (καταστρατηγώντας την προκήρυξη) πήραν τους δικούς τους.
    Έτσι λοιπόν στη Θράκη άτομο με δύο διδακτορικά έμεινε πίσω. Το ίδιο και στην Κρήτη όπου οι δύο πρώτοι δεν έχουν παρά μόνο πτυχίο πανεπιστημίου. Αλλά και αλλού τα ίδια. Καμία αξιοκρατία. Τα πτυχία σου φίλε δεν έχουν καμία αξία! Εδώ είναι Ελλάδα!
    Μάλιστα για να καταλάβατε το μέγεθος της απατεωνιάς δίπλα στους προσληφθέντες δεν αναγράφονται τα προσόντα. Γιατί άραγε? Μα γιατί αφού όλα είναι τόσο αξιοκρατικά? Μήπως για να μη φανεί ότι ο πρώτος στη λίστα τελείωσε ΑΕΙ και ο πέμπτος είναι μεταδιδακτορικός?
    Εννοείται βέβαια ότι δεν υπάρχει δικαίωμα ένστασης! Αληθεύει κύριοι της ΙΝΕΓΣΕΕ ότι τα γραφεία σας στο Ηράκλειο Κρήτης συστεγάζονται με τον οικονομικό σφαγέα πασόκο Κεκέρογλου? Μπορείτε να ζείτε έτσι με καθαρή τη συνείδηδη? Αληθεύει ότι μέλη από τα εργατικά κέντρα είχαν πάρει σβάρνα την κρίσιμη μέρα της "συνέντευξης" τους τόπους συνεντεύξεων?
    Αυτή είναι η ΙΝΕΓΣΕΕ που όλο διαμαρτύρεται αλλά που στο μαγαζί της διορίζει ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση