GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί σε Κω και Μεσολόγγι

Παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν από την Αστυνομία και το Λιμενικό, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. Οι κάτοικοι της περιοχής Καρν...

Παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν από την Αστυνομία και το Λιμενικό, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Οι κάτοικοι της περιοχής Καρνάγιο πετάχτηκαν ανάστατοι από τα σπίτια τους ακούγοντας τις ριπές και τους απανωτούς πυροβολισμούς που, όπως λένε, ήταν περισσότεροι από 150.

Ταυτόχρονα, ακούγονταν ουρλιαχτά και διάλογοι στα ελληνικά. Ωστόσο, δεν βρέθηκε το παραμικρό ίχνος αλλά ούτε και κάλυκες από τις σφαίρες.

*** Πήγε για δουλειές στο χωριό του, τη Δαφνιά Μακρυνείας, ένας 53χρονος κάτοικος Αθηνών και το σήκωσε στο πόδι με μπαλωθιές. Οι κάτοικοι του χωριού αναστατώθηκαν από τους απανωτούς πυροβολισμούς που έπεφταν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο του χωριού και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον «πιστολέρο» που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Ο 53χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενους για άσκοπους πυροβολισμούς και οπλοχρησία, ενώ η κυνηγετική του καραμπίνα κατασχέθηκε.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση