GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι το τυχερό του…

Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ήταν τραυματίας και δεν ακολούθησε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. ...

Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ήταν τραυματίας και δεν ακολούθησε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις αποχώρησε με ένα πιάσιμο στο δικέφαλο από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, κάτι που τον κάνει αμφίβολο και για το παιχνίδι της Τετάρτης με τους Πειραιώτες, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Αρκάδες, μια μέρα μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ, στα Γιάννινα, επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Αργεντινό μέσο να κάνει ειδικό πρόγραμμα. Τη Δευτέρα θα κριθεί η συμμετοχή του, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Από εκεί και πέρα, η ώρα για το ντεμπούτο του Καλίφα Σανκαρέ έφτασε. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του Αστέρα, μετά την εξάμηνη περιπέτειά του στο Κατάρ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παίξει ακόμα και βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση