GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηχανή του χρόνου: Ο ξυλοδαρμός του Καζαντζίδη στον στρατό, που του στέρησε τη χαρά της πατρότητας

Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε από τους θαυμαστές του, όσο κανένας άλλος Έλληνας καλλιτέχνης. Οι φανατικοί του θαυμαστές, γνώριζαν τα πά...

Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε από τους θαυμαστές του, όσο κανένας άλλος Έλληνας καλλιτέχνης.

Οι φανατικοί του θαυμαστές, γνώριζαν τα πάντα για τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Υπήρχε, όμως, μια λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή, που χάρη σε δικές του παραπλανητικές δηλώσεις, δεν ήταν γνωστή.

Ήταν ο λόγος, σύμφωνα με τη Μηχανή του Χρόνου, για τον οποίο ο Στέλιος δεν έκανε ποτέ παιδιά.

Ο Καζαντζίδης ήταν ένας γοητευτικός άντρας και πάντα είχε στο πλευρό του μια δυναμική γυναίκα.

Με καμία όμως, ούτε καν με την επί σειρά ετών σύζυγό του Μαρινέλλα, δεν έκανε παιδιά.

Σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έδωσε ο Καζαντζίδης, αποκάλυψε την αιτία. Όπως υποστήριξε, όταν ήταν φαντάρος, τον είχε κλωτσήσει ένα άλογο στα γεννητικά του όργανα, αφήνοντάς του μόνιμο πρόβλημα γονιμότητας.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης σε ηλικία περίπου 30 ετών

Γιατί όμως τον χτύπησε το άλογο;

Την εξήγηση έδωσε η τελευταία του σύζυγος, Βάσω Καζαντζίδη, σε συνέντευξή της στη «Μηχανή του Χρόνου».

Σύμφωνα με την κυρία Καζαντζίδη, όταν ο Στέλιος ήταν φαντάρος, τον έκλεισαν σε ένα στάβλο, για να τον τιμωρήσουν για τα κομμουνιστικά πολιτικά του φρονήματα.

Πρακτική που ήταν συνηθισμένη σε όσους κατάγονταν από αριστερή οικογένεια και δεν την είχαν αποκηρύξει.

Στον στάβλο, όπως είπε ο ίδιος, έγινε το ατύχημα με το άλογο, που του στέρησε την πατρότητα.

Ο γιατρός που τον εξέτασε τότε, του είπε: «Τη ζωή σου τη γλίτωσες, αλλά δεν θα κάνεις παιδιά».

O Στέλιος Καζαντζίδης με την τελευταία του σύζυγο, Βάσω, που ο ίδιος αποκαλούσε «θησαυρό»

Η εκδοχή της πνευματικής του μητέρας

Πρόσφατα, η νονά του τραγουδιστή, Μαρία Κιουρτσόγλου, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, άγνωστες αλήθειες από τη ζωή του αγαπημένου της βαφτιστικού.

Ο Στέλιος είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νονά του και της εξομολογούνταν όλα του τα μυστικά.

Σύμφωνα με την κυρία Κιουρτσόγλου, η στειρότητα του Καζαντζίδη δεν οφειλόταν σε κλοτσιά από άλογο, αλλά στον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από έναν ανώτερό του, όταν ήταν φαντάρος.

Ο Πόντιος αξιωματικός έσυρε και χτύπησε με μανία τον τραγουδιστή. Ένα από τα άγρια χτυπήματα, τον βρήκε στα γεννητικά όργανα, προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, για την αιτία που ο τραγουδιστής στερήθηκε την πατρότητα, το γεγονός είναι ότι ο ίδιος πληγώθηκε πολύ.

Ο Καζαντζίδης διέθετε έναν πολύ ευαίσθητο χαρακτήρα και σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον έζησαν, όταν πληροφορήθηκε ότι δε θα μπορούσε να τεκνοποιήσει, κλείστηκε στον εαυτό του.

Γι’ αυτό και για πολλά χρόνια, όταν τον ρωτούσαν, δεν έλεγε ποιος ήταν ο λόγος που δεν έγινε ποτέ πατέρας.

Δεν έγινε ποτέ πατέρας, αλλά έγινε παππούς

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Στέλιος Καζαντζίδης τα πέρασε με τη σύζυγό του Βάσω, που ο ίδιος αποκαλούσε «θησαυρό».

Η κυρία Βάσω είχε μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, η οποία έκανε ένα μεγάλο δώρο στον τραγουδιστή.

Έκανε μια κόρη, του χάρισε δηλαδή ένα εγγονάκι, στο οποίο αφιερώθηκε και το λάτρευε με όλη του τη δύναμη.

Αν και δεν είχε δικά του παιδιά, ο Στέλιος άκουσε από τα χείλη της μικρής την πιο γλυκιά λέξη, που του είπαν ποτέ, τη λέξη παππού.

1 σχόλιο

  1. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΤΟΥ 2012, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΦΑΠ 2011, 2012, 2013 ΚΑΙ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΤΟΥ 2013 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΟΤΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΚΛΟΓΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΝΕΙΣ 4.000.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ. ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΙΟ Η ΝΔ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 18% ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ... ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10%. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕ ΟΡΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 30% ΚΑΙ ΤΗΝ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ 15% ΚΑΙ ΠΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση