GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπ.Δικαιοσύνης: Ουδέποτε υπήρξε ένταλμα για τον υιό Ερντογάν

Δεν υπήρξε ένταλμα σύλληψης του γιου τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, Μπιλάλ, όπως δήλωσε όπως δήλωσε ο τούρκος υπουργός Δικαιο...


Δεν υπήρξε ένταλμα σύλληψης του γιου τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, Μπιλάλ, όπως δήλωσε όπως δήλωσε ο τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης, Μπεκίρ Μποζντάγ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της επιτροπής δικαιοσύνης... της τουρκικής βουλής.
Επειτα από ερωτήσεις βουλευτών του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της αντιπολίτευσης για το λόγο που ανακλήθηκε ένταλμα σύλληψης του Μπιλάλ Ερντογάν, ο Μποσντάγ δήλωσε ότι ουδέποτε υπήρξε ένταλμα.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης ή διατάχθηκε η προσαγωγή του Μπιλάλ Ερντογάν. Είναι απίθανο να ανακληθεί μία μη υφιστάμενη απόφεση. Οι ισχυρισμοί ότι έφυγε από τη χώρα ή κρύβεται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτά είναι όλα αναφορές των ΜΜΕ που θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό μας», σημείωσε ο υπουργός.

Πηγή: Hurriyet Daily News

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση