GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ριψοκίνδυνη καταδίωξη για «κυνηγούς» μετάλλων

Ανυποψίαστοι οδηγοί κινδύνευσαν να συγκρουστούν με το Ι.Χ. φορτηγό μιας τριμελούς ομάδας «κυνηγών» μετάλλων που προσπαθούσαν να ξεφύ...


Ανυποψίαστοι οδηγοί κινδύνευσαν να συγκρουστούν με το Ι.Χ. φορτηγό μιας τριμελούς ομάδας «κυνηγών» μετάλλων που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την καταδίωξη που είχαν εξαπολύσει άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., όταν τους αντιλήφθηκαν να κλέβουν διάφορα αντικείμενα από το οικόπεδο ενός 69χρονου στο Στρυμονοχώρι Σερρών.
Οι δράστες ανέπτυσσαν συνεχώς όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα κάνοντας ταυτόχρονα επικίνδυνους ελιγμούς, με κίνδυνο να προκαλέσουν σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Τελικά, εγκατέλειψαν το φορτηγό τους στην Ηράκλεια και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Όμως, οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και εγκλώβισαν τον 41χρονο αρχηγό της σπείρας, ο οποίος βρέθηκε με χειροπέδες παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Οι άλλοι δυο επιβάτες του φορτηγού ηλικίας 18 και 23 χρόνων κατάφεραν να διαφύγουν, όμως τα στοιχεία ταυτότητάς τους είναι γνωστά στις αρχές και η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι τρεις τους είχαν ξηλώσει τα μεταλλικά υπόστεγα του οικοπέδου που αποδόθηκαν σον ιδιοκτήτη τους, ενώ βρέθηκε κρυμμένο ένα μαχαίρι μέσα στο φορτηγό το οποίο κατασχέθηκε καθώς δεν είχε πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο και έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο.! Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με κατηγορίες για απόπειρα κλοπής, παράνομη οπλοφορία, αντίσταση, απειλή, εξύβριση και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση