GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στο Νιου Τζέρσεϊ

Δέματα που περιείχαν μια «ύποπτη» ουσία στάλθηκαν σε τουλάχιστον πέντε ξενοδοχεία κοντά στο στάδιο όπου θα διεξαχθεί την Κυριακή το ...


Δέματα που περιείχαν μια «ύποπτη» ουσία στάλθηκαν σε τουλάχιστον πέντε ξενοδοχεία κοντά στο στάδιο όπου θα διεξαχθεί την Κυριακή το Σούπερ Μπόουλ, ο σημαντικότερος αγώνας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.
Άνδρες των αστυνομικών αρχών του Νιου Τζέρσεϊ και του FBI ερευνούν την υπόθεση, προσπαθώντας να διαπιστώσουν εάν η ουσία αυτή είναι επικίνδυνη, δήλωσε ο Τζον Κλίρι, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κάρλσταντ, στο Νιου Τζέρσεϊ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, που επικαλείται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα δέματα αυτά στάλθηκαν σε έξι ξενοδοχεία και στο γραφείο του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.
Ένας φάκελος που περιείχε μια λευκή σκόνη στάλθηκε στο ξενοδοχείο Econo Lodge στο Κάρλσταντ. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Έιλιμ Νάικ είπε ότι οι αρχές εξέτασαν τη σκόνη και έκριναν ότι είναι ακίνδυνη. «Όλα είναι υπό έλεγχο. Οι αστυνομικοί) φεύγουν από το ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.
Οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ είναι σε επιφυλακή ενόψει του αγώνα που θα δοθεί στις 2 Φεβρουαρίου, στο στάδιο Μετ Λάιφ , στο Ιστ Ράδερφορντ. Οι παίκτες των δύο ομάδων, των Ντένβερ Μπρόνκος και των Σιάτλ Σίχοκς, μένουν σε ξενοδοχεία της περιοχής.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση