GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ευχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Μέρκελ! Η εικόνα που σαρώνει στο διαδίκτυο...

Γι αυτό σαβουριάστηκε η Μέρκελ τελικά! Έκανε και ένα καλό ο επίτιμος…Δείτε την εικόνα

Γι αυτό σαβουριάστηκε η Μέρκελ τελικά! Έκανε και ένα καλό ο επίτιμος…Δείτε την εικόνα

2 σχόλια

  1. 1.700.000 ιδιοκτήτες δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2012. Κατά μέσο όρο τα σπίτια αυτά έχουν 4 ψηφοφόρους, που θα καταψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Οι απανωτοί φόροι έρχονται και λήγουν τέλη Ιανουαρίου. Όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι θα μαυρίσουν τη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα πάρουν από 2% και η ΝΔ θα πέσει κάτω από 10% ότι κι αν κάνουν. Στουρνάρας και φόροι και χαράτσια αποτελειώνουν ΣΗΜΕΡΑ τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.Όλη η Ελλάδα σήμερα παίρνει τα ραβασάκια του Υπουργείου Οικονομικών και ετοιμάζεται να στείλει στο πολιτικό τάφο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ τον Μάιο. Είναι τελειωμένοι. Στο λάκκο που έσκαψαν για τους Έλληνες θα πέσουν εκείνοι μέσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΣΤΑ ΥΨΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΚΕ,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση