GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαι ακόμη ερωτευμένη με τον άνδρα μου»

Πρεμιέρα στην τηλεόραση κάνει σε λίγες μέρες η Ιωάννα Λίλη. Η νέα εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στο Μακεδονία TV. Λίγο πριν πει ...

Πρεμιέρα στην τηλεόραση κάνει σε λίγες μέρες η Ιωάννα Λίλη. Η νέα εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στο Μακεδονία TV. Λίγο πριν πει την πρώτη καλησπέρα, το πρώην μοντέλο μιλάει στο περιοδικό «ΟΚ» για την τηλεοπτική επιστροφή, τις στιγμές ευτυχίας με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη και τα δυο τους παιδιά αλλά και τη συμμαχία της με τον χρόνο που περνάει.
Για την απόφασή της να επιστρέψει στην τηλεόραση, αναφέρει: «Δεν θα το έλεγα ότι ήταν δύσκολη απόφαση. Σκεφτόμουν εδώ κι αρκετό καιρό την επιστροφή μου στη δουλειά, χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Η πρόταση από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η συγκεκριμένη εκπομπή που μου προτάθηκε ήταν μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Θεωρώ ότι μου ταιριάζει γιατί είναι μια εκπομπή μαγκαζίνο».
Αναφέρεται ακόμη στο πως το πήρε η οικογένειά της. «Τα παιδιά ήταν ξετρελαμένα, ενθουσιάστηκαν, η όλη διαδικασία είχε πλάκα για αυτά. Είναι όλοι δίπλα μου και με στηρίζουν και αυτό με χαροποιεί πολύ» ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο της αποτυχίας, λέγοντας: «Εγώ ξεκινάω με θετική σκέψη και πολύ ενθουσιασμό. Από τη στιγμή που η ευκαιρία που μου δίνεται είναι πρόκληση για μένα. Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά!».
Η Ιωάννα Λίλη μίλησε ακόμη και για το πώς είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ως σύζυγος και πατέρας και είπε: «Είναι ένας πολύ οικογενειάρχης χαμηλών τόνων. Κρατάει “χαμηλά την μπάλα”, αν μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω ένα ποδοσφαιρικό όρο. Δεν έχει σχέση με τη showbiz αλά μόνο με τον αθλητισμό. Δεν τον γοητεύουν οι κάμερες, η τηλεόραση, σε σημείο να νιώθει άβολα όταν αναγκάζεται να βγει στα φώτα της δημοσιότητας» και αναφέρεται στα στοιχεία που τη γοήτευσαν, λέγοντας: «Δεν έχει εκλείψει ο θαυμασμός απέναντι στο πρόσωπό του. Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαιτερότητες γιατί προέρχεται από έναν χώρο τελείως διαφορετικό από τον δικό μου, αλλά ζώντας και περνώντας χρόνο μαζί του καθημερινά, υπάρχει διάλογος και αλληλοκατανόηση. Μιλάμε πολύ μεταξύ μας, συζητάμε τα προβλήματά μας. Δεν τα κρατάει μέσα του και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη σχέση μας».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση