GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις συλλήψεις στο Ρέθυμνο για παραβάσεις νόμων περι όπλων και ζωοκλοπής

Σε μπελάδες έβαλαν τέσσερις κτηνοτρόφους του Ρεθύμνου, οι προβειές, τα αδήλωτα σφάγεια και τα εκατοντάδες αιγοπρόβατα χωρίς ενώτια. ...


Σε μπελάδες έβαλαν τέσσερις κτηνοτρόφους του Ρεθύμνου, οι προβειές, τα αδήλωτα σφάγεια και τα εκατοντάδες αιγοπρόβατα χωρίς ενώτια.
Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, συνελήφθησαν, χθες το πρωί σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ρεθύμνου, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 45, 50, 47 και 41 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, σε οικίες, ποιμνιοστάσια και χώρους που χρησιμοποιούν, οι συλληφθέντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• κλείστρο πυροβόλου όπλου (πιστολίου)

• έντεκα (11) δέρματα προβάτων (προβιές) από νωπά σφάγια

• επτά (7) σφάγια (πρόβατα) τα οποία δεν είχαν υποστεί τον προβλεπόμενο κρεωσκοπικό έλεγχο.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο κοινό ποίμνιο των τριών από τους συλληφθέντες (45χρονου, 50χρονου και 47χρονου) διαπιστώθηκε ότι οκτακόσια επτά (807) από τα καταμετρηθέντα ζώα δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση (ενώτια).

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση