GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Βολές κατά κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την αντιπαράθεση για το θέμα των εκλογών, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. «Σ...


Πυρά κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την αντιπαράθεση για το θέμα των εκλογών, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
«Στις ευρωεκλογές, τις τοπικές εκλογές και τις βουλευτικές εκλογές, όποτε γίνουν, πρέπει να δοθεί μαχητική απάντηση, τόσο στα εκβιαστικά διλήμματα της κυβέρνησης, όσο και στην κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ ότι μια κυβέρνηση πιστή στην ΕΕ και τους στόχους του κεφαλαίου μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος του λαού» αναφέρει το ΚΚΕ.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός επανέλαβε τη θέση του υπέρ της διεξαγωγής εκλογών το 2016, σημειώνοντας πως όποιος τις επιδιώξει το 2015, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα έχει και την πολιτική ευθύνη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ πάντως, πίσω από το ανέβασμα των τόνων κρύβεται ο φόβος των κορυφαίων στελεχών του κόμματος για το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού από πλευράς κυβέρνησης και μάλιστα πριν από τις διπλές κάλπες του Μαΐου.

Είναι χαρακτηριστική η χθεσινή αντίδραση της Κουμουνδούρου στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στην εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πίτας στο Προεδρικό Μέγαρο, να δηλώνει ότι θα είναι για τον ίδιο η τελευταία χρονιά ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η Κουμουνδούρου κάλεσε τον κ. Παπούλια να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του καθώς, όπως σημείωσε, ανάλογα δημοσιεύματα «ενισχύουν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση