GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια τιμωρία του ταιριάζει για την Μυρτώ...

Απο το   http://mikromesea.blogspot.gr/ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ πολυ για την Μυρτω και την μητερα της και την οικογενεια της! Επισης λυπουμαστε και γι...

Απο το  http://mikromesea.blogspot.gr/

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ πολυ για την Μυρτω και την μητερα της και την οικογενεια της!
Επισης λυπουμαστε και για το μασκαρα-μαυριδεροπου φερει την μορφη ανθρωπου για να ξεγελαει τους αλλους!
Στην πατριδα του αραγε τι θα του εκαναν;!
Σιγουρα θα τον σκοτωναν!
Ομως εδω ειναι Eλλαδα, η χωρα που διδαξε την Aληθεια στην ανθρωποτητα και επισης ο μαυρανθρωπος αυτος ζητησε συγνωμη!
........
Τι θα κανουμε λοιπον;!
1) Επειδη ζητησε συγνωμη = παραδεχτηκε το σφαλμα του, ας τον αφησουμε να ζησει.
2) Επειδη η μαυρη φυση του -αθελα του ισως...- τον εκανε νε φερθει ετσι, επειδη ειναι στο DNA του η απανθρωπια, επειδη το κτηνος ζει μεσα του, γι αυτο :
ας του κοψουν ΔΗΜΟΣΙΑ τα γεννητικα οργανα, καθως και εκεινο το χερι που χρησιμοποιησε για να σακατεψει την Μυρτω και ολη η διαδικασια ας βιντεοσκοπηθει και ας αναρτηθει στο ιντερνετ, προς γνωση των υπολοιπων μαυρανθρωπων, που δεν εκδηλωθηκαν ακομα.
Ετσι του χαριζουμε την ζωη, του δινουμε ευκαιρια να γεινει "καλος" και τον βοηθουμε σ αυτο αφαιρωντας του τα επικινδυνα "εργαλεια" του, στελνοντας τον με το πρωτο βαπορι πισω στο χωριο του, ζωντανο παραδειγμα του τι θα συμβει σε ομοιους τους αν κανουν τα ιδια.

2 σχόλια

  1. Όλα όσα γράφεις αγαπητέ συτάκτη του κειμένου είναι σωστά. Μόνο που παρέλειψες να αναφέρεις κάτι πολύ σημαντικό. Τη δική μας ευθύνη ως λαού και ως κράτους στη συγκεκριμένη τραγωδία.
    Αυτοί οι άνθρωποι,νέοι στην πλειοψηφία τους που το αίμα και οι ορμόνες βράζουν μέσα τους, και που οι γυναίκες της Δϋσης τους φαίνονται προκλητικές θεές ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους με τη βοήθεια ή τη συγκατάθεση της Ελλάδας. Εσύ βέβαια δεν το έμαθες ποτέ αλλά η αλήθεια είναι ότι και Έλληνες στρατιώτες συμμετέχουν στις «ειρηνευτικές» δυνάμεις που πάνε σε εκείνες τις χώρες και προκαλούν τεράστια προβλήματα. Το αποτέλεσμα το πληρώνουμε όλοι και η Μυρτώ το πλήρωσε ακόμα πιο ακριβά. ΑΠό δω και πέρα όμως ας αναλογιστοόυμε πόσα κάνουν οι κυβερνήσεις που ψηφίζουμε πίσω από την πλάτη μας, αλλά εμείς δεν είμαστε καθόλου ανεύθυνοι γι᾽αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ 8.52,
    ΚΟΨΕ ΤΟ ΦΛΙΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..
    ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση