GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτόπαπας: Πιθανό να δούμε τρελά πράγματα στις εκλογές

Ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, μίλησε στον Realfm με αφορμή τα σκάνδαλα, τις μίζες για τα εξοπλιστικά, ενώ αναφέρθηκε...


Ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, μίλησε στον Realfm με αφορμή τα σκάνδαλα, τις μίζες για τα εξοπλιστικά, ενώ αναφέρθηκε και στις ευρωεκλογές.

«Ήταν μια εποχή συγκεκριμένη. Έγιναν όλα αυτά που έγιναν και πολύ καλά έκανε η δικαιοσύνη και έχει παρέμβει και πολύ καλά θα κάνουν να πάνε φυλακή», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Το σύστημα των εξεταστικών, όπως είναι, είναι άρρωστο. Γίνεται πολλές φορές για πολιτικούς λόγους, φτάνουμε μέχρι σε ένα σημείο, στην εξεταστική της βουλής, μέχρι ένα σημείο μπορούμε να φτάσουμε».
«Θέλει εισαγγελείς, θέλει φορολογικές αρχές, θέλει να ψάξεις όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Όπως είπε ο κ. Πρωτόπαπας, «με το Τ.Τ, εγώ είχα προειδοποιήσει ότι με τις ανεξέλεγκτες χρηματοδοτήσεις που κάνουν ορισμένες τράπεζες θα δημιουργηθεί μια φούσκα. Δεν ήξερα όμως ότι είναι παράνομες οι δανειοδοτήσεις, που να το ξέρω».

«Είναι «εκλεκτοί» όλων των κυβερνήσεων. Είναι αρρώστια στο πολιτικό σύστημα, υπαρκτή. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα», τόνισε ακόμα.

«Οι δημοσκοπήσεις οι πανελλαδικές, δίνουν από το 12 περίπου στο 6. Σαφώς δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αυτό. Μόνο δυστυχώς η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ φαίνεται ότι υπερβαίνουν το πολιτικό κόστος. Υπάρχει έντονη αμφισβήτηση του κόσμου με αποτέλεσμα να μπορεί να δούμε στις εκλογές πράγματα τρελά», σχολίασε για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ενώ για τις ευρωεκλογές είπε:

«Τα διλλήματα των ευρωεκλογών πρέπει να τεθούν πολιτικά. Η κυβέρνηση πρέπει να έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, να αρχίσει τη διαπραγμάτευση πριν τις Ευρωεκλογές. Υπάρχει ένα δίλλημα δηλαδή. Αν θα συνεχίσουμε αυτή την πορεία ή αν θα πάμε σε κάποια άλλη». ysterografa.gr

2 σχόλια

  1. Τα 'χετε κάνει επάνω σας πούστηδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φόβος και τρόμος σε ΝΔ- ΕΛΙΑ ( βενιζελοπασοκ + 58 )και ΔΗΜΑΡ. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν διψήφια διαφορά του Σύριζα από τη ΝΔ, η οποία πέφτει 3ο κόμμα κάτω από την Χρυσή Αυγή με ποσοστά που κυμαίνονται σε περιφέρειες και ευρωεκλογές προς το 10%. Το ΠΑΣΟΚ με την ΕΛΙΑ ( 58 ) δεν ξεπερνά το 3%, όπως και ΔΗΜΑΡ και οδεύουν προς διάλυση, ενώ ανοδικές τάσεις έχουν οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ.

    Οι νέοι φόροι και τα χαράτσια στα ακίνητα ( 5πλός φόρος ) μέσα σε ένα 6μηνο έχουν εξοργίσει τους πολίτες. Πολλοί μέσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι ο κόσμος δεν θα ψηφίσει ούτε τους δημάρχους που πρόσκεινται φιλικά στα δύο κόμματα, ούτε τους περιφερειάρχες τους, που θα δυσκολευτούν να πάνε στο β' γύρο, σε αντίθεση με τους υποψηφίους του Σύριζα και της Χ.Α που σαρώνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά ( τώρα ) και στην ύπαιθρο. Μεγάλα ποσοστά θα πάρουν και ανεξάρτητοι υποψήφιοι ή φιλικά προσκείμενοι στο ΚΚΕ και στους ΑΝΕΛ.

    Πάνω από 1 εκ. καλούνται να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2012 μέχρι τέλη Γενάρη και η πολιτική Στουρνάρα οδηγεί τη ΝΔ κάτω από το 10% ( οριστικά ) και το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής ( ακόμα κι αν ενώσουν τις δυνάμεις τους ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση