GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Ισόβια για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία

Ισόβια κάθειρξη στον 53χρονο κρεοπώλη για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, τον Ιούνιο του 2012. Ένταση στα δικαστ...

Ισόβια κάθειρξη στον 53χρονο κρεοπώλη για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, τον Ιούνιο του 2012. Ένταση στα δικαστήρια (Pics)

Ακόμη, στον έναν αδερφό του κρεοπώλη, επιβλήθηκε ποινή 12 χρόνων για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Γιάννη Ξυδάκη, πατέρα του θύματος συν 2 χρόνια για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ η έφεση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Για τον δεύτερο αδελφό τού κρεοπώλη η απόφαση του δικαστηρίου ήταν αθωωτική.

Επίσης, αποφασίστηκε η διαρκής στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του 53χρονου κρεοπώλη, ενώ για τον καταδικασθέντα αδερφό του αποφασίστηκε διετής στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Η απόφαση του δικαστηρίου να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η ποινή του αδελφού του βασικού κατηγορούμενου, προκάλεσε ένταση μεταξύ των συγγενών των θυμάτων που την υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και άρχισαν να πετούν μπουκάλια στους αστυνομικούς που φρουρούσαν τους καταδικασθέντες.

φωτογραφίες από cretalive.gr

Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση