GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση για τη διάσωση ορειβάτη στην ορεινή Ναυπακτία

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό ενός ορειβάτη που χάθηκε στην ορεινή Ν...

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό ενός ορειβάτη που χάθηκε στην ορεινή Ναυπακτία κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο μονοπάτι του Κάκκαβου, αλλά πρόλαβε να ειδοποιήσει με το κινητό του δίνοντας το στίγμα.

Ο αγνοούμενος είχε επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του ξενώνα όπου είχε καταλύσει και τον ενημέρωσε για το σημείο όπου βρισκόταν, χωρίς να μπορεί να βρει το δρόμο για να επιστρέψει. Ο ιδιοκτήτης του ξενώνα ενημέρωσε τις τοπικές αρχές και αμέσως ξεκίνησαν συνεργεία με τη συνδρομή και κατοίκων της περιοχής σε αναζήτηση του ορειβάτη.

Ωστόσο, η μπαταρία του κινητού τηλεφώνου του εξαντλήθηκε πριν προλάβουν οι αρχές να εντοπίσουν το σήμα από το οποίο εξέπεμπε σήμα. Έτσι, οι έρευνες γίνονται κυριολεκτικά στα τυφλά, με δεδομένο ότι ήδη έχει πέσει και το σκοτάδι που δυσκολεύει τον εντοπισμό του.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση