GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή σκηνικού στο Χ.Α.

Η προσπάθεια απομάκρυνσης από το κρίσιμο όριο των 1.200 μονάδων απέδωσε καθώς για δεύτερη φορά (χθες και σήμερα) η αγορά προσέγγισε ...


Η προσπάθεια απομάκρυνσης από το κρίσιμο όριο των 1.200 μονάδων απέδωσε καθώς για δεύτερη φορά (χθες και σήμερα) η αγορά προσέγγισε τις 1.200 μονάδες για να ανακάμψει στην συνέχεια λόγω εμφάνισης αγοραστών.
Ο Γενικός Δείκτης κατάφερε να αντιδράσει και από απώλειες -1,6%(1203,38 μονάδες) κατάφερε -έστω και οριακά- να κλείσει σε θετικό έδαφος.
Η μεταβλητότητα παρέμεινε σε πολύ υψηλά επίπεδα συντηρώντας ψηλά και ρίσκο και περιορίζοντας το τζίρο.
Σε κάθε περίπτωση το Χρηματιστήριο παραμένει σε φάση συσσώρευσης με τους ξένους παίχτες να κρατούν αποστάσεις και να αντισταθμίζουν τις θέσεις τους στα Παράγωγα, ενώ επιφυλακτικοί είναι και οι traders καθώς όταν η αγορά κινείται πλάγια παγιδεύει.
Ελλείψει θετικών καταλυτών και υπό το φόβο εμπλοκής στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα η αγορά κινείται νευρικά χωρίς σαφή τάση. Αρνητικά επιβαρύνει το κλίμα η εκλογολογία των τελευταίων εβδομάδων και η αναίτια όξυνση της αντιπαράθεσης της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.223,28 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +0,03%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 79,82 εκατ. ευρώ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση