GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σε συζητήσεις με Νάτχο ο Ολυμπιακός»

Σε συζητήσεις με τον Μπίμπρας Νάτχο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Οι «ερυθρόλευκοι» ...


Σε συζητήσεις με τον Μπίμπρας Νάτχο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτησή του και έχουν ήδη κάνει πρόταση στον παίκτη για να συνεργαστούν.
Η ιστοσελίδα www.championat.com, η οποία επικαλείται ρεπορτάζ της Sport Express αναφέρει, πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Ισραηλινό μέσο, ο οποίος είναι ελεύθερος από την 1η Γενάρη.
Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως η πρόταση των «ερυθρόλευκων» είναι για εξάμηνη συνεργασία, με προοπτική ανανέωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.
Από τον Ολυμπιακό, όλο αυτό το διάστημα υποστηριζόταν πως εκτός από τον Πελέ δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση, ωστόσο μένει να δούμε, αν οι εκπρόσωποι του Τύπου από την Ρωσία και την Ουκρανία θα επιβεβαιωθούν ή όχι.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση