GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήλος: Άρπαξαν και πούλησαν έναν τόνο καλώδια χαλκού!

Περισσότερο από ενάμισι χρόνο χρειάστηκαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μήλου για να εξιχνιάσουν την κλοπή καλωδίων χαλκού, βά...


Περισσότερο από ενάμισι χρόνο χρειάστηκαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μήλου για να εξιχνιάσουν την κλοπή καλωδίων χαλκού, βάρους ενός τόνου, από αποθήκη μιας τεχνικής εταιρείας του νησιού, που είχε γίνει μεταξύ Απρίλιου και Ιουλίου του 2012!
Με τα στοιχεία που βρήκαν, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος πέντε τσιγγάνων ηλικίας 41, 34, 27, 26, και 22 χρόνων, οι οποίοι πούλησαν τα κλεμμένα στην επιχείρηση ανακυκλώσιμων υλικών scrap ενός 34χρονου, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Στη δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, περιλαμβάνεται και η απόπειρα των μελών της σπείρας να ξηλώσουν τον χαλκό από έναν εσωτερικό μετασχηματιστή της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., με αποτέλεσμα να τον καταστρέψουν ολοσχερώς. Ο βανδαλισμός είχε γίνει μεταξύ 15 Οκτωβρίου και 20 Νοεμβρίου του 2013 και οι δράστες κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και φθορά.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση