GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΔΣΝΑ: Κοπή της πίτας σωματείου εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ

Στην κοπή της πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής που έγινε στον ΧΥΤΑ Φυλής, παραβρέθηκε ...

Στην κοπή της πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής που έγινε στον ΧΥΤΑ Φυλής, παραβρέθηκε ο ...
Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Στην ομιλία του προς τους εργαζομένους ο κ. Σγουρός αναφέρθηκε στα βήματα προόδου που έχουν γίνει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στη λειτουργία του Συνδέσμου με την καθοριστική συμβολή των εργαζομένων.

Ο διπλός στόχος να διασφαλιστεί η καθημερινή και απρόσκοπτη διαχείριση των απορριμμάτων των 5 εκ. πολιτών της Αττικής με σεβασμό στους κατοίκους και στο περιβάλλον της περιοχής και να προχωρήσει ο σχεδιασμός, έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, που ευχαρίστησε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τους Δήμους της Αττικής για τη άριστη και ουσιαστική συνεργασία.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Σγουρός επεσήμανε για ακόμη μια φορά την ανάγκη υποστήριξης του φορέα από την Κεντρική Διοίκηση, ιδίως στα ζητήματα της αντιμετώπισης των χρεών και των απαλλοτριώσεων που είναι στο πεδίο ευθύνης της.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ τόνισε ότι «Το προσωπικό του Συνδέσμου επιτελεί καθημερινά ένα σπουδαίο έργο, πολλές φορές κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες εργασίας. Σε όλους αυτούς τους εργαζομένους, που συμβάλλουν στην ομαλή διαχείριση των απορριμμάτων των 5 εκ. πολιτών της Αττικής, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Νίκος Χιωτάκης Δήμαρχος Κηφισιάς και Αντιπρόεδρος ΕΕ ΕΔΣΝΑ, Χρήστος Τεντόμας αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αθηναίων, Άγγελος Λιόσης Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο Γενικός Επιθεωρητής Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ Δρ. Παναγιώτης Μέρκος, καθώς και πλήθος εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση