GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κ. Παπαδόπουλος να προβεί στην αυτονόητη αλλά αναγκαία διόρθωση....

Aπό τον Δρούζια Χρήστο. Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σε ομιλία του σε εκδήλωση των 58 στην Κηφισιά, ο Ανδρέας Παπαδόπουλ...

Aπό τον Δρούζια Χρήστο.
Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ

Σε ομιλία του σε εκδήλωση των 58 στην Κηφισιά, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει μαζέψει στους κόλπους του νοσταλγούς της δεκαετίας του 80 - δηλαδή του Ανδρέα Παπανδρέου.
Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για λάθος που έγινε εν τη ρύμη του λόγου του. Διότι αποκλείεται, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ να προσπερνά τόσο εύκολα ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ο ηγέτης που σφράγισε την πορεία της δημοκρατικής παράταξης και της κεντροαριστεράς στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα στη χώρα μας.
Μπορεί εκείνη την εποχή να ήμασταν αρκετοί εξ' ημών μικροί σε ηλικία, αλλά δεν επιτρέπεται σήμερα να μη γνωρίζουμε, να μην έχουμε διαβάσει ή ακούσει.
Αυτή η περίπτωση όμως αναδεικνύει ένα ευρύτερο ζήτημα. Όποιος ενδεχομένως επιθυμεί να προσέλθει στη ευρύτερη δημοκρατική προοδευτική παράταξη, οφείλει να σέβεται τα πρόσωπα, την ιστορία και τους συμβολισμούς.
Ευελπιστώ ότι ο κ. Παπαδόπουλος θα προβεί στην αυτονόητη αλλά αναγκαία διόρθωση.








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση